Bezoek het eiland Porquerolles tijdens je vakantie op de camping vlak bij zee in de Provence

Geniet van je verblijf op de camping in de Provence en bezoek de volgende bezienswaardigheden…:

… één van de 3 eilanden van de Îles d’Or, volgens 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® de beste

Maak een fietstocht over het eiland Porquerolles en fiets de ‘Cycle Porquerollais’ en ontdek de mooiste plekken van de Provence in Zuid-Frankrijk

Een niet te missen, paradijselijk hoekje van deze regio in Zuid-Frankrijk en de favoriet van de camping! Met z’n prachtige stranden en zeebodem, de adembenemende natuurlijke en beschermde landschappen… Je kan eigenlijk niet hier in de regio op vakantie komen en het eiland Porquerolles niet bezoeken…! Hier vind je al het moois dat de Provence te bieden heeft en dat op een steenworpafstand van je favoriete camping aan zee. Het Île de Porquerolles is echt een pareltje in de Middellandse Zee en een absolute must om te bezoeken!

De perfecte en bijzonder aangename gelegenheid om de rijkdommen van dit pareltje te ontdekken, in het Nationaal Park Port-Cros

Het bedrijf ‘Cycle Porquerollais’ biedt leuke manieren om het eiland per fiets (gewone of elektrische fiets) te verkennen. De tocht duurt zo’n 2,5 uur en is onder leiding van een gids. Flora, architectuur, boomgaarden, fantastische uitzichten en nog veel meer moois onderweg gaan je fraaie vakantieherinneringen geven aan de Côte d’Azur.

Bij de ‘Cycle Porquerollais’ kun je ook terecht voor…

… verhuur, reparatie en verkoop van fietsen en tandems, ontdekkingstochten en veel buitenactiviteiten! Aarzel niet om telefonisch of online te boeken en zo gebruik te maken van de beste prijzen die er zijn te vinden.

En, net als 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette nabij Hyères, beschikt ook ‘Cycle Porquerollais’ over maar liefst 4 ‘Toegankelijkheidslabels’ heeft voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit !

En om deze dag vol uitstapjes af te sluiten, kan je na terugkomst heerlijk met de voetjes omhoog op één van de ligbedden bij de zwembaden van de camping.

  • Het bedrijf ‘Cycle Porquerollais’
    7 rue de la Ferme Porquerolles
    83400 Hyères
  • Phone : 04 94 58 30 32
  • Latitude : 43.00050
    Longitude : 6.20258

SCHEMA'S Het bedrijf ‘Cycle Porquerollais’

Elke dag geopend van 09.00-18.00 (volgens de dienstregeling van de shuttle service).
Terugbrengen van de fietsen graag uiterlijk 45 minuten voor de laatste shuttle.