Familie camping waterpark Zuid-Frankrijk
Op camping Les Jardins de La Pascalinette
houdt het hebben van plezier nooit op!
Familie camping Côte d’Azur jeu de boules spel natuur
Een partijtje jeu de boule met de hele familie
Ontspannen, lachen, dansen ,dromen , ontdekken, ontmoeten…
Familiecamping kinderen vakantie Zuid Frankrijk
Met hele familie kamperen
Magische momenten en blije kinderen aan de Côte d’Azur
Avond zwembad pool party animatie familie en vrienden
Animatie aan het zwembad
Overdag of ‘s avonds voor het hele gezin

Familiecamping in Zuid-Frankrijk

Kom genieten op onze heerlijke familiecamping in Zuid-Frankrijk. Wij hebben zelf kinderen, dus we snappen precies wat nodig is om te kunnen genieten van een heerlijke familievakantie. Komt u genieten bij Camping de la Pascalinette aan de Côte d’Azur in de Provence?

Kindercamping aan de Côte d’Azur met waterpark

Op Camping de la Pascalinette is genoeg te beleven voor het hele gezin. Zo beleven zowel jong als oud een perfecte familievakantie. Allereerst beschikt onze camping over een geweldig waterpark met maar liefst 4 verwarmde zwembaden, 4 glijbanen, een waterspeelterrein en genoeg ligstoelen voor iedereen.

Als u op vakantie gaat met kleine kinderen kunt samen met hen spelen in het aparte kleuterbad van 30 m² met een prachtige “toverfontein”. Als uw kinderen al kunnen zwemmen kunnen jullie samen genieten in het grote verwarmde zwembad van maar liefst 200 m². Op zoek naar wat meer spanning en sensatie? Roetsj dan vanaf een van de 4 waterglijbanen naar beneden of laat u nat spuiten door een van de waterkanonnen. Ook kunt u zichzelf laten verrassen door onverwachts omkiepende wateremmers of door watersproeiers die ineens vanuit de grond omhoog spuiten. Moe en voldaan van alle waterpret? Geniet dan van de zon van de Provence een laat u op uw ligbed in slaap zingen door het getsjirp van de krekels.

Toegang tot het zwembad is uitsluitend onder begeleiding en toezicht van een volwassene. Voor de waterglijbanen geldt tevens een minimumleeftijd van 8 jaar. Komt u genieten op onze familiecamping in Frankrijk met zwembad?

Leuke activiteiten op onze familiecamping aan de Côte d’Azur

Op Camping de la Pascalinette is genoeg te beleven voor het hele gezin. Zo kunnen kinderen aansluiten bij de Kinderclub en meedoen aan alle leuke activiteiten die het animatieteam in het hoogseizoen organiseert. Overdag kan het hele gezin tevens meedoen aan spelletjes, sporttoernooien zoals jeu-de-boules of aan een potje waterpolo of watervolley. Bij ons kunt u tevens zelfs een mini-duikcursus volgen of klimmen tussen de bomen! En in de avond? Dan worden er regelmatig bingoavonden, dansavonden, concerten, kinderavonden en tieneravonden georganiseerd.

Volwassenen kunnen zich ook uitstekend vermaken op onze camping. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een wandeling maken over de camping en alle bloemen en planten ontdekken, de spieren losmaken tijdens aquagym of juist een uitdagend potje pokeren.

Onze sport- en spelfaciliteiten

Onze camping beschikt over aparte sport- en spelfaciliteiten voor alle leeftijden:

 • Een speciale kinderspeelplaats met schommels, glijbaan en een wipkip
 • Ping-pong tafels
 • Twee jeu-de-boulesbanen,
 • Multi-sportterrein
 • Buitenspellen (double flipper en zigouizag)
 • Tafelvoetbal
 • Airhockeytafel
 • Fitnessapparaten in de buitenlucht

Voorzieningen op onze kindercamping in Zuid-Frankrijk

Op Camping de La Pascalinette kunt u perfect met kinderen verblijven. Zo hebben wij diverse aanpassingen gedaan aan ons sanitair en bieden we speciale meubels aan voor de allerkleinsten.

Sanitaire voorzieningen voor kinderen

De sanitairgebouwen “Ponant” en “Mitan” beschikken over een heuse baby/kinderbadkamer. Hier vindt u een commode met kussen voor het verschonen, babybadje met douche en een kindertoilet met wasbakje. Er zijn ook familiedouches op onze camping te vinden (eentje voor vrouwen en eentje voor mannen). In deze ruimtes, voorzien van aangepaste douches, kunt u samen met uw kind onder de douche.

Kindermeubels huren voor de allerkleinsten

Reizen met een baby lijkt nogal op een complete verhuizing. Hierom bieden we u op de camping een compleet babybedje (type vouwbed) plus degelijk matrasje en matrasbeschermer te huur aan.
Het matras en de beschermhoes zijn gemaakt van bamboeviscose, een ecologisch materiaal met een natuurlijk antibacteriële werking, schimmelwerend en anti-allergeen. De bedjes zijn geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Naast een babybedje kunt u ook een tafel-kinderstoel of een staande kinderstoel voor in uw stacaravan huren. De eerste haakt u aan de tafel en is in diverse posities verstelbaar, de tweede schuift u eenvoudig aan. De stoelen zijn geschikt voor kinderen tot 12 kilogram.

 • Een camping op mensenmaat

  Ver van de campingketens is ons etablissement op mensenmaat waar u zich thuis zult voelen.

  Ik ontdek
 • Waterpark

  Waterpark van 2000 m² met 4 zwembaden, 4 glijbanen, een peuterbad, waterspelen en een zen-ruimte voor het plezier van het hele gezin.

  Ik ontdek
 • Activiteiten

  Animaties in de zomer en activiteiten voor iedereen zijn te ontdekken.

  Ik ontdek
 • Alleenstaande ouder

  Deel onvergetelijke momenten van medeplichtigheid met uw kinderen terwijl u voor uzelf zorgt.

  Ik ontdek
 • Grote familie

  Profiteer van uw kampeervakantie in de Var om uw batterijen op te laden met uw stam.

  Ik ontdek
 • Comfort

  Onze diensten en faciliteiten zijn ontworpen voor uw comfort.

  Ik ontdek