4-sterrencamping vlakbij Porquerolles (Middellandse Zee)

4-sterrencamping vlakbij Porquerolles (Middellandse Zee)

Plage de Notre Dame à Porquerolles
© OT Hyères

Dichtbij de camping (her)ontdek je Porquerolles, een van de drie prachtige Îles d’Or (Gouden Eilanden) in de Middellandse Zee, voor de kust van Hyères.

Ongerept en beschermd, is Porquerolles een echt vakantieparadijs voor iedereen: de vele wandelroutes voor de wandelaars; de schitterende stranden voor de rustzoekers; de scheepswrakken en de fauna en flora van de Méditerranée voor de duikers; het unieke erfgoed voor de cultuurliefhebbers; en verder gewoon de weelderige natuur en de adembenemende landschappen voor alle natuurliefhebbers.

Vanaf de camping is het eiland Porquerolles een ideale bestemming voor een dagje uit, dankzij de snelle veerponten die vertrekken vanuit Hyères, Giens, Bormes, Toulon, Le Lavandou en zelfs La Londe. Een ideale bestemming voor gezinnen of stelletjes… tijdens je vakantie of een extra lang weekend (denk aan de mogelijkheden in mei! In het laagseizoen is alles bovendien nog mooier…)!

De parel van de Gouden Eilanden kan alleen te voet of per fiets worden bezocht: geen gemotoriseerd toeristenverkeer, ongerepte natuur, bloeiende flora en fauna!


4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® – op een steenworp afstand van het eiland Porquerolles – biedt diverse verhuur- en accommodatie-mogelijkheden:


Dit is wat de camping allemaal te bieden heeft!

Plus: animaties, restaurants, waterpark met 4 zwembaden en waterglijbanen, kinder- en jeugdclubs, jeu de boules-banen … je bent op vakantie! Je bent op de camping! Je bent in de Var! Je bent helemaal happy…