Kampeerplaats met schaduw en eigen sanitair
De staanplaatsen XXL Premium bieden comfort,
zijn ruim opgezet en voorzien van privé sanitair!
Kampeerplaats met privé sanitair op camping met zwembaden
Op de staanplaatsen Premium XXL
zijn ruimte en privacy gegarandeerd
Verhuur van ruime staanplaatsen voor caravans op 4-sterrencamping in de Provence
Jouw geheel onafhankelijke vakantie op de camping
aan de Côte d’Azur
Staanplaats XXL op voordelige camping aan de Côte d’Azur voor caravan, tent en camper
Premium staanplaats XXL met privé sanitair
op een luxe 4-sterrencamping
Voor liefhebbers van grote open ruimtes,
de XXL Premium staanplaats met privé sanitair, de ideale kampeeroplossing!
Ranking
Personen
6
Ruimte
120

gemiddeld

Aangepast aan
Apparatuur

Staanplaats Premium XXL met privé sanitair

Grote staanplaatsen met eigen sanitair gebouw per staanplaats op 4 sterrencamping aan zee in de Provence.

NIEUW! De 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® tegenover de Îles d’Or aan de Côte d’Azur, beschikt nu Premium VIP-staanplaatsen!

Comfort en privacy tijdens het kamperen in de natuur

Onze ecologisch verantwoorde natuurcamping was al uniek in de Provence vanwege de grote staanplaatsen – gemiddeld 120 m² – en beschikt nu ook over nieuwe staanplaatsen voor caravans, met op elke plek privé sanitair!

Dit sanitair gebouw beschikt over een douche, een wastafel met spiegel, een toilet, een roestvrijstalen wastafel met afdruiprek en een boiler van 100 liter. Zo kun je dus bij ons op de camping komen kamperen en toch van alle (privé!) gemakken genieten. De sanitair gebouwen zijn volledig van hout gemaakt, eco-verantwoord gebouwd en passen perfect in de omgeving. Het is een grote aanwinst qua gemak en comfort op je eigen staanplaats.

Voor nog meer privacy, bevinden al onze staanplaatsen voor tenten, caravans en campers zich op grote, schaduwrijke en afgebakende percelen.

Met uitzicht op de wijngaarden of op de top van het landgoed, kan je hier volop genieten van een rustige en natuurlijke omgeving.

Zoals voor al onze staanplaatsen, vind je ook op de Premium XXL plekken alles wat je nodig heeft voor een VIP-vakantie. Zo is op elke plaats een 10A elektriciteitsaansluiting aanwezig (zorg ervoor dat je een Europese stekker van het type P17 hebt om deze aan te kunnen sluiten).

Je mag zonder extra kosten een tent bijplaatsen, zolang je de maximale capaciteit van 6 personen per staanplaats niet overschrijdt en niet op de oprit van de staanplaats komt.

Er is één voertuig per kampeerplaats inbegrepen (elk extra voertuig (auto/motor) wordt apart in rekening gebracht).

De volgende zaken zijn tegen betaling mogelijk/toegestaan:

  • extra personen: 7 jaar en ouder, kinderen van 2 tot 6 jaar of baby’s,
  • huisdieren (behalve huisdieren van categorie 1 en 2, die zijn verboden); houd er rekening mee dat maximaal 2 huisdieren per kampeerplaats zijn toegestaan;
  • de (bagage)aanhangwagen;
  • de boottrailer, jetski-trailer of motor-trailer;
  • Als je een tweede voertuig, auto of motor heeft, moet deze op de staanplaats blijven (tweede voertuig wordt apart in rekening gebracht);
  • de stalling.

De maximale capaciteit is 6 personen per plaats.

NB: om veiligheidsredenen mogen de grenzen van de staanplaats niet worden overschreden: de installatie van de tent of caravan/camper + eventueel de voortent moet ruimte laten voor alle aanwezige voertuigen (auto, motor en/of aanhanger).

Deze staanplaatsen komen niet in aanmerking voor speciale aanbiedingen.

De stranden van de Var of het waterpark van de camping, de keuze is aan jou!

Kampeer in het groen te midden van de fraaie begroeiing, op onze 4 sterrencamping tussen de Middellandse Zee en de wijngaarden van de Provence. Omdat bij camping Les Jardins de La Pascalinette ® jouw comfort en tevredenheid voorop staan, hebben we grote staanplaatsen die uitgerust zijn met privé sanitair! Een campingvakantie in de natuur, met veel comfort, is de beste manier om de vakantie door te brengen in de Provence!

De camping ligt dicht bij de stranden van Hyères aan de zuidkust van Frankrijk en je bent slechts een paar minuten verwijderd van de stranden van de Middellandse Zee.

Je kunt natuurlijk ook heerlijk genieten van waterpret in ons 2000 m² grote waterpark met glijbanen, waterspelletjes, kinderbad en verwarmde zwembaden en heerlijke momenten te beleven met het gezin of vrienden.

Ga naar La Londe-les-Maures, tussen Hyères en Le Lavandou aan de Côte d’Azur, om te genieten van je eigen Premium VIP-staanplaats voor tenten, caravans of campers, met privé sanitair, op een 4 sterrencamping in Zuid-Frankrijk.

(Foto’s, video’s en niet-contractuele teksten.)

Booking