Toegang en plattegrond van de camping

Hoe bereikt u de vier sterren camping Les Jardins de la Pascalinette® in La-Londe-les-Maures vlakbij Hyères?

Les Jardins de La Pascalinette®camping 4-sterrenklasse – waterpark (parc aquatique): waterglijbanen, watespelen, verwarmd zwembad en kleuterbad – 4-sterrenklasse, ligt vlakbij Hyères, Le Lavandou en Bormes-les-Mimosas in de gemeente La Londe-les-Maures.

Ideaal gesitueerd op 1,7 km van het centrum van La Londe-les-Maures, op een steenworp afstand van de mooiste stranden van de Côte d’Azur: La Londe-les-Maures, Hyères-les-Palmiers, Le Lavandou en Bormes-les-Mimosas.

De toegang van de camping vindt u aan de Ancien Chemin de Hyères, 83250 La Londe-les-Maures (vlakbij de RN 98) die circa 300 meter evenwijdg aan het domein loopt.


L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est acces.jpg.

1800, ancien chemin de Hyères
83250 La Londe-les-Maures


Postadres: SAS Camping de La Pascalinette
1800, ancien chemin de Hyères –
83250 La Londe-les-Maures – France


Tel: 04 94 66 82 72
Internationaal: +33 494 668 272


GPS Breedtegraad 43° 7’48″ N
Lengtegraad 6° 13’ 00″ E 6° 13’ 00″ E


Naar de camping met de auto

Volg de autoroute A570 via Toulon, vervolgens lang Hyères richting La Londe-les-Maures. Neem daarna de D98 en rij almaar rechtdoor! Bij de laatste rotonde de derde afslag naar de Chemin de la Decelle nemen. Sla linksaf, en 200 meter verder bent u er!Naar de camping met de trein

Het station van Hyères is op 10 km afstand, dat van Toulon op 27 km.Per vliegtuig

Het vliegveld Toulon-Hyères ligt op minder dan 10 autominuten van de camping! Er zijn taxi’s en huurauto’s beschikbaar waarmee u de fraaie Route des Salins (D12) kunt volgen. Daarna de Route de Nice (staat aangegeven!) en vervolgens neemt u de afslag ‘vieux Pin’. Tik anders de GPS-coördinaten in, en als u toch de weg kwijt raakt, bel ons!

Camping de La Pascalinette® is een van de oudste campings van de Var, en zonder meer de meest bos- en schaduwrijke… Echt een groene uitzondering: bomen, planten en bloemen hebben de tijd gehad om te volgroeien en nemen u in gedachten mee op reis terwijl u gewoon op onze camping in de Var verblijft, en zelfs gewoon in uw ligstoel in het waterpark (parc aquatique) van de camping kunt blijven luieren!

Gecreeërd in 1964 door een van de oudste families van La Londe-les-Maures op een wijndomein van meer dan 5 hectares, met onder meer drie familiechâteaux in La Londe-les-Maures: Château de La Pascalette, Château de La Coulerette, Château des Bormettes. De naam van de camping ‘La Pascalinette’ betekent klein Pascalette…


Bewonder de schitterende en rijk gevarieerde Méditerrane vegetatie… terwijl u geniet van een gezellige familievakantie op onze camping in de Var.

De Côte d’Azur biedt tal van uitstapjesmogelijkheden tijdens een campeervakantie in de Var: stranden, fietstochtjes, duikexcursies, een uitstapje naar de gouden eilanden: Porquerolles, Port-Cros et Le Levant

Profiteer tijdens uw vakantie van een verblijf in één van onze stacaravans (Premium luxe: voor een vriendenprijsje in de types Îles d’Or®, Patio®, Privilège® …), in een compleet ingerichte bungalowtent – Coco Sweet®, of een houten chalet op Le Coin des Copains® – een aparte voordelige camping óp de camping voor 10 personen – of een ruime staanplaats voor tent of caravan.

Geniet op onze camping in La Londe-les-Maures in de Var van de zon en van de schaduw die onze eerbiedwaadige bomen u bieden; en overal rondom Camping de La Pascalinette® vindt u zo ver het oog reikt, wijngaarden met een eigen AOC La Londe-les-Maures.


Camping Les Jardins de la Pascalinette®