Bormes-les-Mimosas vlak bij Saint-Tropez
De Provence met z’n Middellandse Zeekust, wijngaarden...
Ontdek de rijkdommen van Bormes-les-Mimosas aan de Côte d’Azur
Het Provençaalse dorpje Bormes-les-Mimosas
Het dorp Bormes-les-Mimosas
De authentieke charme van de Provence
Het strand van Pellegrin in Bormes-les-Mimosas in de Provence
Het strand van Pellegrin in Bormes in Zuid-Frankrijk
Een idyllische plek om te bezoeken tijdens je vakantie aan de kust
Camping aan de kust nabij Bormes-les-Mimosas
Geniet van de mooiste stranden langs de kust van de Provence
tijdens je vakantie op de camping

Camping bij Bormes-les-Mimosas

Geplakt tegen berghelling aan de voet van het Massif des Maures, in het hart van de Côte d’Azur met uitzicht op de Îles d’Or vindt u het middeleeuwse dorpje Bormes-les-Mimosas. Een bezoek aan dit dorp is een perfect uitstapje voor iedereen die van historische stenen en prachtige bloemen houdt. Het dorp eindigt zelfs in het jaarlijkse Europese concours voor mooiste bloemensteden en -dorpen altijd hoog. Wandel door de kronkelende straatjes en geniet uitgebreid van de bloemenpracht. En dat alles op slechts een kwartiertje rijden vanaf Camping Les Jardins de La Pascalinette. Komt u Bormes-les-Mimosas ontdekken vanaf de camping?

Ontdek het fleurige Bormes-les-Mimosas en de bezienswaardigheden

Aanschouw de historische architectuur en geniet van de onweerstaanbare charme van het bloemrijke dorpje Bormes-les-Mimosas. Wandel langs de lokale winkeltjes, bewonder de gebeeldhouwde portieken en schitterende gevels in de kleuren van de Provence en geniet van het prachtige uitzicht op de vlakte en op de Îles d’Or: de Gouden Eilanden. Een wandeling door de met bloemen bezaaide straatjes van het middeleeuwse dorp vergeet u niet snel meer. Kortom, wanneer u Bormes-les-Mimosas bezoekt wordt u absoluut betoverd.

Er zijn in Bormes-les-Mimosas ook een aantal mooie bezienswaardigheden te ontdekken die de rijke geschiedenis en Provençaalse charme van de stad weerspiegelen. Bezoek de Église Saint-Trophyme, een prachtige kerk uit de 18e eeuw met een opvallende klokkentoren en loop vervolgens naar het bruisende Place Saint-François, het hart van het centrum, omgeven door gezellige cafés, restaurants en winkels. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie en de lokale sfeer. Winkelen kan in het autovrije Rue Carnot, hier scoort u de leukste souvenirs en verrukkelijke lokale lekkernijen. Vergeet niet om de Chapelle Notre-Dame de Constance te bezoeken, een charmante kapel net buiten het centrum, waar u wordt beloond met een prachtig panoramisch uitzicht. Parkeren kan op diverse plekken in het dorp.

Boek nu uw verblijf dichtbij Bormes-les-Mimosas op de camping

Van al dat wandelen langs stijgende en dalende bloemrijke straatjes op een mooie zomerdag krijgt u het uiteraard wat warm. Hoe lekker is het dan dat u bij Camping Les Jardins de La Pascalinette meteen weer in het zwembad kunt duiken of bij het restaurant uitgebreid kunt gaan genieten van een verfrissend drankje. Kies daarom voor een verblijf op onze camping tijdens uw vakantie naar Bormes-les-Mimosas. Vanaf onze camping bent u er zo en geniet u bovendien van een heerlijke staanplaats of zelfs van een perfecte en comfortabele accommodatie. Boek snel uw verblijf op onze camping!

  • Bormes Les Mimosas
    83230 Bormes-les-Mimosas
  • Latitude : 43.1573831
    Longitude : 6.2214398