De Crau Pony-Ranch, ontdek de Var te paard

Ontdek de Provence te voet, per fiets en zelfs te paard! Verken het Massif des Maures en zijn schilderachtige omgeving.

Op ongeveer 20 minuten van Camping Les Jardins de La Pascalinette®, in de buurt van Toulon en Hyères, biedt “Le Poney Ranch de la Crau” paardrijlessen aan onder leiding van gekwalificeerde instructeurs. De ponyclub biedt lessen aan voor jonge kinderen, ponyrijlessen en paardrijlessen voor volwassenen.

Als uw kind nog nooit heeft paardgereden of te jong is om zelfstandig te zijn, biedt de manege een zelfeducatieve ponycursus (Equidrive-methode) aan, waarbij elke jonge ruiter wordt begeleid door een instructeur en zijn pony op een specifiek parcours. Er zijn drie moeilijkheidsniveaus.

En voor een onvergetelijk feest kunt u de verjaardagen van uw kinderen rechtstreeks in de club vieren (op afspraak)!

Maak een paardrijtocht door de Provence!

Le Poney Ranch de la Crau biedt ook, via zijn Adventure Horse-service, paardrijtochten aan tussen La Crau en Pierrefeu-du-Var, op hun privélandgoed van meer dan 400 hectare – het Sigalous-landgoed – om het Provençaalse achterland met uw familie te ontdekken! Of u nu een beginner of ervaren ruiter bent, de ritten worden geleid en toegelicht door een gids die het gebied perfect kent.

Een unieke ervaring om uit te proberen: zwemmen met uw paard!

Te warm? Hier is een leuk alternatief voor het waterpark van de camping! Waarom geniet u niet van de koelte van een rivier door met uw paard te zwemmen? Geloof ons, u zult deze buitengewone sensatie nooit vergeten!

Na een boswandeling en prachtige uitzichten kunt u met uw paard zwemmen en de rivier volgen!

Een onvergetelijke ervaring! Vergeet echter niet om reservekleding mee te nemen!

Familiepaardrijtocht

Ontdek het Provençaalse achterland in het tempo van de stap van uw paard! Ongeacht uw niveau zult u plezier hebben in het dicht bij de natuur zijn en het bezoeken van onze prachtige regio op een ecologische manier!

Een gids die is gecertificeerd door de FFE (Fédération Française d’Équitation) en een perfecte kenner van het gebied zal u alle landschappen van het hart van Var laten zien: maquis, wijngaarden, bossen, heuvels…

Of u nu een beginner of ervaren ruiter bent, alleen of met familie, of u nu een les, een rit van een uur of een dagtocht wilt, Le Poney Ranch de la Crau kan aan al uw wensen op het gebied van paardrijden voldoen!

Het bezoeken van de “Coins de Paradis®” van Var op een milieubewuste manier kan de camping Les Jardins de La Pascalinette® alleen maar goedkeuren!

Neem contact op met het ruitersportcentrum: 04 94 66 03 32

  • La Crau ranchpony
    35 Chemin des Muletiers
    83260 La Crau
  • Phone : 06 87 69 70 15
  • Latitude : 43.14115
    Longitude : 6.05118

SCHEMA'S La Crau ranchpony

Elke dag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur, behalve voor geplande evenementen.