Viersterren camping Le Lavandou in de Var

Een viersterren camping vlakbij Le Lavandou (Var)

Ontdek Le Lavandou, op minder dan 20 minuten van de camping: een magisch dorp aan de Côte d’Azur. De stranden die zich 12 km uitstrekken langs de Middellandse Zeekust, de nog een tikje ruige baaien, de vissershaven, het kustpad dat een waar paradijs voor wandelaars is….

Le Lavandou is ideaal gelegen tussen Toulon en St-Tropez, tegenover de Gouden Eilanden, en biedt duizend dingen om te ontdekken tijdens je vakantie: luieren op het mediterrane zand, struien over de stranden of wandelen langs het kustpad ‘le sentier des douaniers’, onderwater-excursies (met flippers en snorkelmasker) of duiken, een hapje Provençaals eten in een van de charmante restaurants, en als je van varen houdt kun je zelfs de dolfijnen ontmoeten die voor de kust van Le Lavandou rondzwemmen!

De stad is sponsor van het Pélagos natuurreservaat, en sommige rederijen bieden trips aan waarbij je zeezoogdieren kunt observeren… Net als wij op de camping, houdt ook Le Lavandou van de natuur

Kortom, hier vind je alles voor een nog fijnere vakantie. Of je nou met een groep bent, met de familie, romantisch met z’n tweetjes of gewoon alleen!

De inwones van Le Lavandou noemen we lavandouraines en lavandourains.

4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette®, vlakbij Le Lavendou, biedt een ruime keuze aan logeermogelijkheden:

En vanzelfsprekend alle comfort en voorzieningen van onze 4-sterrencamping: restaurant, waterpark met verschillende verwarmde zwembaden, waterspelen en waterglijbanen, animaties, en onze vriendelijke service en dienstverlening!