Het waterpark in een natuurlijke omgeving
Dicht bij de stranden van Hyères
Restaurant lounge op 4-sterrencamping in de Provence
Ontdek onze bar-restaurant lounge
Helemaal opnieuw ingericht voor de beste momenten van ontspanning
Spa, ligstoelen, beschaduwd terras voor dit vakantieverblijf voor 10 personen op een camping in de Var
Het terras van La Villa des Copains®, een paradijsje voor jou alleen!
Spa, ligbedden, grillplaat... wat wil je nog meer voor een heerlijke vakantie in Hyères?
Premium stacaravan in Zuid Frankrijk
Stacaravan Îles d’Or premium
Les Jardins de la Pascalinette vier sterren camping

Een prachtige camping in groene omgeving

Waarom kiezen voor camping Les Jardins de La Pascalinette® in plaats van een andere?

Er zijn minstens 7 UITSTEKENDE REDENEN om voor ons buitenverblijf te kiezen en nog meerom er terug te komen!

De ruimte en de grootte van de staanplaatsen: privacy en comfort

De eerste, en niet de minste reden, is dat onze camping de grootste staanplaatsen biedt, of hetnu gaat om een stacaravan, of een caravanstaanplaats. .

Onze vakantie huurplaatsen:

Onze kampeertstaanplaatsen*:

Dat is gemiddeld 15 m² meer dan de campings in de buurt!

*alleen de staanplaatsen “Small” zijn gemiddeld 80 m² (de norm) maar die zijn het goedkoopst!


Ruime is een luxe aan de Côte d’Azur

Les Jardins de La Pascalinette® is de enige camping in de omgeving die over niet minder dan 55.000 m²natuurgebiedbeschiktvoorslechts239staanplaatsen!

Hier heb je de benodigde ruimte om te ontspannen met voldoende privacy en zonder de buren op je lip! Een niet te verwaarlozen comfort dat je ervan zal overtuigen je vakantie op onze geweldige camping door te brengen! Omdat ruimte een luxe isdie je hier kunt krijgen…

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est Camping-var-hyeres-mobilehome-luxe.jpg.

Een bijzondere groene en milieuvriendelijke natuurcamping!

Verscholen in het groen inhethart van de Var, ligt de camping in een bosrijk gebied, ideaal om je terug te trekken tijdens de grote hitte van de zomervakantie! Hier kun je heerlijk ontspannen in de vrije natuur van deze groeneuitzondering. Begaan met de beschermingvanhetmilieu en beloond met het label Clef Verte®, terwijl onze Tuinen ook het certificaat “refuge LPO” van de Ligue de Protection des Oiseau(vogelbescherming) hebben…


Een ideaal gelegen camping aan de Côte d’Azur

Vanwege de aantrekkelijke geografische ligging van de camping tussen Hyères en La Londeheb je ook nog eens alle voordelen van de kust zonder het gedoe van de drukke badplaatsen!

Geniet van de kalmte van ons waterpark en van ons botanische parcours omringd door wijngaarden, laat de rest zich maar druk maken en in de file staan! Terwijl je toch zó aan zee zit, of een van onze CoinsdeParadis® kunt ontdekken op slechts een paar minuten van onze camping!


Verschillende accommodaties voor elk budget, van 2 tot 10 personen!

Of je nu met familie of vrienden komt, 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® biedt meer dan een half dozijn verschillende accommodaties, plus staanplaatsen voor tenten, caravans en campers voor elk budget!

Van een simpele staanplaats voor een tent tot en met een stacaravan Premium, inclusief de mogelijkheid voor een formule voor 10 personen (La Villa des Copains® of Le Coin des Copains®), onze camping aan de Côte d’Azur is berekend op al je wensen!


Een camping met een menselijke maat

Ondanks ons indrukwekkende park, ons enorme waterpark en het amusement en de hoogwaardige voorzieningen die we bieden, blijft camping Les Jardins de La Pascalinette®, toch een familiecamping met een menselijke maat! De ontvangst die je hier wacht is warm en toegesneden op ieders behoefte. De voorzieningen en het amusement voorzien in de wensen van iedereen, groot of klein!


Camping toegankelijk en gekwalificeerd voor Tourisme & Handicap

Andere belangrijke troeven, niet alleen beschikt camping Les Jardins de La Pascalinette® over het grootste waterspelcomplex in de omgeving, met 4 zwembaden en een waterpark van 1.873 m², maar het is ook de enige camping in de Var met het label Tourisme & Handicap omdat het geheel toegankelijk* is voor personen met een lichamelijke beperking!

Het lanceerapparaat voor mensen met beperkte mobiliteit

Volwassenen en kinderen zullen verrukt zijn dat ze van april tot en met september kunnen genieten van onze verwarmde zwembaden (rondom betegeld, peuterbad, groot zwembad, bubbelbad…)!


Aarzel niet langer! 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® maakt werkelijk het verschil voor je familievakantie in de Var

* waterglijbanen uitgezonderd