4-sterrencamping vlakbij Giens (Franse Rivièra )

4-sterrencamping vlakbij Giens (Var)

GoogleMaps

4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® aan de Franse Rivièra verwelkomt je van harte op een van onze staanplaatsen, in onze ingerichte tenten, pods, stacaravans en villa’s * vlakbij bij het schiereiland Giens.
Ontdek op minder dan 20 minuten van de camping het schiereiland Giens, dat behoort tot de gemeente Hyères.

Aan de ene kant de baai van Hyères (oost), met uitzicht op de Gouden Eilanden (Porquerolles, Port-Cros, de Levant) tot aan Cap Bénat (Bormes-les-Mimosas), en aan de andere kant (westen) de Golf van Giens, met uitzicht op Carqueiranne en het zuster-schiereiland St. Mandrier, die samen de rede van Toulon afsluiten.

Vol in de wind aan de westkant van het schiereiland, ligt het strand van Almanarre, de favoriete plek voor liefhebbers van windsurfen, kitesurfen, en andere zeilsporten. Het strand strekt zich uit langs het beroemde meer van Pesquiers, befaamd vanwege zijn zoutpannen en de trekvogels die hier elk jaar neerstrijken.

Veel beschutter, op de oostflank, ligt onder meer La Capte, La Bergerie: familiestranden met fijn zand en ondiep water…

Beroemd om zijn ‘Tour fondue’ op de punt van het schiereiland, van waaruit je Porquerolles bijna kunt aanraken en vanwaar je per boot naar de Gouden Eilanden kunt gaan, vind je op het schiereiland verscholen baaien, een steil kronkelend wandelpad, en bovenal een serene omgeving waarvan je volop kunt genieten tijdens je vakantie in de Var! Een must tijdens je verblijf op de camping.

De inwoners van het schiereiland Giens worden arbanaises et arbanaise genoemd.

Onze familiecamping op een steenworp afstand van het schiereiland Giens in de Var biedt een ruime variatie aan logeermogelijkheden: