4-sterrencamping vlakbij Hyères-les-palmiers (Var)

4-sterrencamping vlakbij Hyères-les-palmiers (Franse Rivièra)

4-sterrencaming Les Jardins de La Pascalinette® in de Var biedt verhuur van diverse stacaravans, ingerichte tenten, houten villa’s of pods en staanplaatsen voor tenten, caravans en campers op amper 10 km van Hyères..

Ontdek op 10 minuten van je favoriete ‘groene’ camping Hyères, haar prachtige stranden, ook voor sportievelingen (zoals de Almanarre) en families (zoals La Capte of La Madrague), en voor iedereen toegankelijk; let op het label Toerisme & Handicap.

Tijdens een familievakantie op de camping biedt Hyères ook tal van activiteiten en speelplekken waar je met kinderen plezier kunt hebben.
‘Tuinstad’ Hyères heeft maar liefst 4 bijzondere tuinen, en net als op de camping kun je hier tal van geuren en planten ontdekken langs onze Sentier botanique Décou’Verte

Hyères is sinds 2014 ook ‘ville d’Art et d’Histoire’, met haar Romeinse overblijfselen (Olbia) die ook het team van de camping graag zelf verkent wanneer er geen vakantiegasten zijn!!

Verder is Hyères een geweldige bestemming voor duikliefhebbers: met onderwater ‘wandelingen’ voor de hele familie, scheepswrakken, verzonken ruïnes…

©Ville d’Hyères

Kortom, het mooie Hyères is ideaal gelegen op een steenworp afstand van de camping, met een middeleeuws stadsrecentrum, charmante haven, parken en tuinen, trekvogels, zoutpannen, palmbomen (de stad heeft er duizenden, en kent een aantal kwekerijen), en natuurlijk zijn er de Gouden Eilanden: Porquerolles, Port-Cros (en het gelijknamige nationale park) en Le Levant.

De inwoners van Hyères worden hyérois genoemd.

Onze camping in de buurt van Hyères biedt het volgende::

… dat alles op onze 4-sterren familiecamping, riant bebost, een echte groene uitzondering, met een groot waterpark met waterspelen, 4 verwarmde zwembaden en waterglijbanen, onder de zon van de Var…