4-sterrencamping in de buurt van Bormes-les-Mimosas (Franse Rivièra)

Kijk eens rond in de omgeving van de camping, haal diep adem, en zie… je bent in Bormes! Op 16 minuten rijden van 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® vind je een van de charmantste plaatsjes in de Var, Bormes-les-Mimosas.

In het hart van het Massif des Maures, met uitzicht op zee, heeft Bormes zijn natuurlijke uitstraling weten te behouden vanwege zijn kleinschaligheid en omdat het minder dan 8% kustbebouwing heeft. Vanaf de zee tot aan de wijngaarden, geniet van een ontdekkingstocht in en rondom deze parel van natuurlijke schoonheid.

Ideaal voor het hele gezin (zoals onze camping!), met sport- en kinderfeesten in juni, evenementen, concerten, muziekfestivals en gastronomische festiviteiten (net als op de camping!!!) gedurende het hele seizoen. Bormes heeft bovendien buiten het seizoen een gastronomische beurs…

Qua milieuvriendelijkheid liggen Bormes en de camping dicht bij elkaar. Een bezoek aan deze charmante plaats aan de Côte d’Azur is een prima optie tijdens een lang weekend of een vakantie, vanzelfsprekend op onze camping, vlakbij de stranden, musea, cultuur en adembenemend natuurlijk erfgoed!

4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette®, met het label Tourisme & Handicap, biedt in de buurt van Bormes-les-Mimosas in de Var, diverse huur- en overnachtingsmogelijkheden:

En vanzelfsprekend met gebruikmaking van alle voorzieningen van de camping.