Zwemparadijs jong en oud familie vrienden vakantie
Waterspelen en 4 glijbanen in het waterpark
Voor jong en oud!
Waterpark waterspelen camping sud de la France
Waterspelletjes voor kinderen en volwassenen
in het 2000 m2 grote watergebied van de camping
Camping waterspelen familie Var
Waterspelen op de camping
Vermaak voor het hele gezin in de Var
4 glijbanen in het waterpark voor een geslaagde vakantie
Glijbanen op de camping... recht naar beneden of door de tunnelglijbaan?
Je hebt de keus!
Camping animatie zwemparadijs Zuid-Frankrijk
Zwemplezier in het donker...het is zomer op de camping
dit is vakantie!
Familie camping animatie zwembad aquagym poolparty
Doe mee met de activiteiten in het zwembad
aquagym, dansen, poolparty, waterspelen
Zwemparadijs verwamde zwembaden vakantie familie vrienden
Een prachtig zwemparadijs van 2000 m² gelegen tussen Hyères en La Londe
Kamperen met de hele familie!
Een familie camping met waterpark in Zuid Frankrijk
Een waterpark op een camping aan de Middelandse Zee
Een paradijs voor kinderen én volwassenen!
Ontspannen bubbelbad solarium verwarmd zwembad
Twee zwembaden voor ontspanning en wellness
Solarium, bubbelbad en zen-zône in waterpark
Zwemparadijs verwarmd zwembad Vakantie
Geniet van het prachtige verwarmde zwembad
en onze drie andere baden...

Een verwarmd waterpark met 4 zwembaden en waterspelen in een prachtige groene omgeving

Het waterpark (parc aquatique) op onze camping in de Provence = een waterspeelterrein van liefst 1.300 m²!

Het waterpark op Camping de La Pascalinette bestaat uit een groot waterspeelterrein te midden van het groen en omzoomd door schaduwrijke bomen. En omdat we een natuurcamping zijn kunt u het hele seizoen – van april tot september – zien hoe alles wat groeit en bloeit zich ontwikkelt, heerlijk relaxed genietend op uw ligbed in het waterpark….
Het waterpark beschikt over twee dubbele glijbanen bij het azuurblauwe verwarmde zwembad en het aparte kleuterbad. Twee andere waterglijbanen vindt u midden in het groen van het solarium, beschut en beschaduwd door groene eiken. Hier is het heerlijk zonnen of op een schaduwrijk plekje genieten van de verkoeling op een van de warme dagen in juli en augustus in de Provence!
Een waterpark/parc aquatique met waterglijbanen (4 banen, 1 met ‘loop’), een waterspeelterrein met bijzondere waterspelen, waterstralers, waterjets, omkiepende wateremmers, waterbrug, fontein…, een groot verwarmd zwembad van 200m²… en een apart kleuterbad… plezier voor de hele familie!

De ideale camping in de Provence en bij de Côte d’Azur, voor de zomervakantie, de paasvakantie, een weekeindje weg in mei of aan het eind van het seizoen. Ontdek ons waterpark, schitterend gelegen in een heerlijk groene omgeving, met zijn glijbanen, uniek voor de omgeving van La Londe en Hyères waterspeelterrein met leuke waterspelen, het grote, ronde, verwarmde zwembad, het aparte kleuterbad, midden tussen de palmbomen en honderden jaren oude eiken, en vlakbij het restaurant waar u lekker kunt lunchen of gewoon een ijsje, een frisdrankje of een heerlijk glaasje rosé de Provence kunt halen… dat gewoon hier om de hoek in La Londe-les-Maures wordt gemaakt!

Een waterpark voor kinderen… èn voor tieners…

 • een grote, geweldige waterglijbaan met 4 rechte banen van 25 meter lang en 1 met ‘loop’ van 35 meter lengte!
 • een waterspeelterrein met waterspelen voor jong en oud(er): dubbele waterstralers, omkiepende wateremmers, waterjets, waterbrug…
 • in juli en augustus zijn er in het verwarmde zwembad allerlei animaties: avondzwemmen, balspelen (waterpolo,watervolley, enz.)
 • zwembad dancing in het verwarmde zwembad!

Een waterpark voor de hele familie… geniet van de sportieve animaties, leer duiken (vanaf 8 jaar) tijdens een mini-cursus diepzeeduiken die in juli en augustus 2 maal per week in het verwarmde zwembad wordt gegeven.

Een waterpark voor de allerkleinsten… lekker spelen en spetteren in het aparte en verwarmde kleuterbad (30 m²) waar de kleintjes het hele seizoen kunnen genieten van de bijzondere toverfontein of de speciale speelhoek … heerlijke ontspannen momenten met uw baby, onbetaalbare ogenblikken met uw peuter onder de koesterende zon van de Côte d’Azur, met het getsjirp van de krekels van de Provence op de achtergrond… wat zullen ze straks lekker slapen!

Een waterpark voor vermoeide ouders… eindelijk op vakantie in die heerlijke Provence … lekker luieren op uw eigen ligbed aan de rand van het verwarmde zwembad of op het waterterrein bij de glijbanen en de waterspelen. Een beetje bijbruinen, een boek lezen, een kleine siësta houden of gewoon genieten van de zon van de Provence… er zijn twee speciale zonnevelden met ligbedden waar u al vanaf april van de eerste zonnestralen op de camping kunt genieten… van de paasvakantie tot eind september, voor een mooie lange nazomer aan de Côte d’Azur…

Gedurende het hele seizoen is er van alles te doen in en rondom het verwarmde zwembad en in het waterpark van de camping. Voor echte waterratten, maar ook voor beginners, individueel of met de hele familie. Doe mee! Plezier en onvergetelijke vakantieherinneringen gegarandeerd!

 • aquagym-lessen,
 • sportieve en ludieke animaties in het zwembad voor iedereen,
 • zwembadnacht!

Vanaf de top van de waterglijbanen in het waterpark hebt u een schitterend uitzicht over de Méditerranée en kunt u in het zuiden de gouden eilanden (Îles d’Or) Porquerolles, Port-Cros en Le Levant zien liggen!

Het is verplicht uw veiligheidsarmband te dragen als u op het waterterrein bent.

Kinderen hebben uitsluitend toegang tot het zwembad onder begeleiding van een volwassene, die ook verantwoordelijk is voor het toezicht. Badkleding is verplicht: voor (jonge)heren zwembroek of zwemslip (short, bermuda en korte broek zijn verboden), voor (jonge)dames een bedekkende bikini of eendelig badpak.

 • 4 zwembaden

  Kom voor uw ontspanning en die van de kleintjes, om te sporten of plezier te hebben, genieten van de 4 verwarmde zwembaden van de camping.

  Ik ontdek
 • 4 rodelbanen

  Klaar om spanning in alle veiligheid te ervaren? Uren van dia's en gegiechel in het verschiet!

  Ik ontdek
 • Waterspelletjes

  Een waterspeeltuin voor het hele gezin voor urenlang speelplezier.

  Ik ontdek
 • Kinderzwembad

  Het peuterbad in het waterpark van de camping, geschikt voor peuters, zal hen helpen de geneugten van het baden in alle veiligheid te ontdekken.

  Ik ontdek
 • Ontspanningsruimte

  Omdat volwassenen soms een moment voor zichzelf nodig hebben, zijn 2 rustige zwembaden met 3 bubbelzones exclusief voor hen gereserveerd voor een puur moment van ontspanning.

  Ik ontdek
 • Aangepast

  Gelabeld Toerisme & Handicap, onze camping is de enige die een waterpark aanbiedt dat toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Ik ontdek