Geniet van een heerlijke wandeling
op een steenworp afstand van camping**** Les Jardins de La Pascalinette®
Zon, wijngaard en krekels...
Welkom in de Provence!
Ontdek het wijndomein van Castille
tijdens uw verblijf in de Var
Geniet van een leuke familiewandeling
op Domaine de la Castille

Domain de la Castille

Het schitterende Domaine de La Castille is een privédomein dat open is voor het publiek. Bezoekers kunnen een aantal aantrekkelijke wandelingen maken door het gevarieerde landschap dat onze mooie Provence te bieden heeft. Dit prachtige park van 300 hectaren wordt doorkruist door paden die langs wijngaarden, de rivier, het kanaal, de waterval, weide- en bosgebieden voeren.
Behalve de vele wandelmogelijkheden is het bovendien heerlijk om te ontspannen langs de oevers van de rivier Gapeau, en tijdens een welverdiende pauze te genieten van het kabbelende water.
Liefhebbers van wat meer sensatie kunnen terecht bij de waterval op het Domaine de La Castille, een gewilde ontmoetingsplaats voor jongeren die er graag het bruisende water in springen.
Ontdek ook het historische kasteel, de Diocesane bibliotheek, de wijnkelder en de enorme van verwarming en airco voorziene evenemententent. De gebouwen geven het domein een extra cachet en zijn gedeeltelijk voor het publiek geopend.

Tot slot kun je in het hart van dit Provençaalse bos ook nog volop sportief genieten van het boomtopparcours langs de eeuwenoude bomen tussen de rivier en de waterval…

  • Domaine de la Castille
    RD 554 de La Farlède à La Crau
    83210 Solliès-Ville
  • Latitude : 43.158026
    Longitude : 6.066000

SCHEMA'S Domaine de la Castille

8.00 - 13.00 uur
14.00 - 18.00 uur
Sluit op zondag