Ontdek het schiereiland Giens!

Het schiereiland Giens

het schiereiland Giens

Ver van drukke stranden, dicht bij de natuur

de baaien langs de kust van het schiereiland Giens

Wild en ongerept,

het kustpad van Giens wacht op u

Op 20 minuten vanaf Camping de La Pascalinette®… Het kustpad op het schiereiland Giens.
Niets beters voor het halen van een frisse neus dan een dagje genieten op het Presqu’île de Giens, bij Hyères, in een van de paradijselijke kreken.

Vanaf het vertrekpunt, 300 m voorbij de haven van La Madrague, begint een 3 uur durende wandeling over zo’n 6 km. Ontdek dit schitterende wandelpad langs de kust van de Var, tussen hemel en aarde.

Gevorderde loper of gelegenheidswandelaar, hier geniet iedereen. Bewonder de kreken van Blés of die van Four à Chaux, met duizelingwekkend uitzicht over de azuurblauwe zee.

De door de wind en zeemist vervormde begroeiing benadrukt nog eens het ruige en bijzondere landschap van dit deel van de Var.

Vergeet vooral niet een paar onmisbare flesjes water mee te nemen, zonnebrandcrème, hoed en zonnebril, want zelfs tijdens een zwempauze op het strand van Les Darboussières of Les Chevaliers, kan de varoise zon je lelijk parten spelen!
Dus hop! Wandelschoenen aan, rugzak mee en kom vakantie vieren op Camping de La Pascalinette® en trek erop uit om dit schitterende droomlandschap te bewonderen.
En geniet bij terugkomst van de wandeling volop van ons waterpark: met ligstoelen, koele drankjes en zwembaden!

NB: de wandeling is niet geschikt voor wandelwagentjes of voor wie moeilijk ter been is.

het schiereiland Giens
83400 Hyères-les-palmiers

Latitude : 43.039821
Longitude : 6.136226