Een sportieve en culturele vakantie met ExpéNATURE

Je vraagt je misschien af,

Wat kunnen we met het gezin doen en zien tijdens onze vakantie in de Provence?

4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® aan de kust van de Provence, geeft je genoeg ideeën voor sportieve activiteiten die je alleen of in een groep kunt beoefenen tijdens je vakantie aan de Middellandse Zee!

Zin in sportieve activiteiten tijdens je vakantie op de camping?

Met ExpéNATURE ontdek je heel veel sporten in de buitenlucht voor iedereen!

De Provence staat voor zowel bergen als zee en daarom is hier van alles mogelijk! Een wandeling op het land of onderwater in zee, klimmen, kajakken op zee, oriëntatieparcours, mountainbiken, avonturenparcours, stand up paddle, raften, speleologie, canyoning… Ontdek met ExpéNATURE nieuwe sportieve activiteiten tijdens je kampeervakantie met het hele gezin aan de Côte d’Azur!

Familie kampeerverblijf

Omdat iedereen natuurlijk andere wensen heeft, biedt de organisatie verschillende formules aan, van halve dagen tot korte en zelfs middellange verblijven. Ze zijn een expert in de baaien die zo specifiek zijn voor onze mooie regio. ExpéNATURE organiseert daarnaast ook tochten naar de indrukwekkende bergmassieven in de omgeving, zoals die van Sainte Victoire of de Ventoux. En kun je ook mee op avontuur gaan in de Ubaye-vallei en natuurlijk ook in de beroemde Verdon. …

Bezoek de Côte d’Azur en de regio tijdens je vakantie op een natuurcamping met ExpéNATURE

De organisatie beschikt over aangepaste voorzieningen en heeft professionele instructeurs in dienst, die jou dichter bij de natuur kunnen brengen voor een echte ervaring van de ongereptheid die deze regio nog kent! Kinderen, beginners, ongeacht het niveau, iedereen zal dankzij een aangepast circuit de mooiste landschappen van de regio kunnen bewonderen terwijl je tegelijkertijd kennismaakt met de flora en fauna van de Middellandse Zee.

Op het land of op zee, de regio Provence-Alpes- Côtes d’Azur heeft vele verrassingen voor jou in petto!

Verken de omgeving van Saint-Cyr sur Mer tijdens een dag op een mountainbike!

Houd je meer van wat bijzondere activiteiten? Geen zorgen! Er staan ook activiteiten als speleologie of canyoning op het programma!

En daarna…?

Wat is er lekkerder dan je na een goede wandeling een frisse duik te nemen in de zwembaden of genieten van een glas goede rosé uit de Provence in het restaurant van de camping?

 • ExpéNATURE - Saint Cyr sur Mer
  Avenue du Président Wilson - 13600 La Ciotat
  ou
  Office du Tourisme de Saint Cyr sur Mer
  Pl. de l'Appel du 18 Juin
  83270 Saint Cyr sur Mer
 • Phone : 04 42 83 64 46 / 04 94 26 73 73
 • Latitude : 43.18095
  Longitude : 5.68713

SCHEMA'S ExpéNATURE - Saint Cyr sur Mer

Het hele jaar geopend van 09.00-19.00 uur.