Het Domaine Château Vert

Trek in een glaasje rosé uit La-Londe-les-Maures ?

De Provence en de Var staan bekend om hun uitstekende rosé’s. Maar ken je de wijnen van La-Londe-les-Maures?
We nodigen tijdens het seizoen iedereen uit om er kennis mee te maken met een welkomstglaasje op Camping de La Pascalinette®.
Een aangename manier om goede roséwijnen te proeven en kennis te maken met de producenten: de vignerons van La-Londe-les-Maures.

Ga een stapje verder en geniet op een andere manier van je vakantie op de camping…
Ga in het hoogseizoen (juli en augustus) op vrijdagochtend mee met ons animatieteam voor een gastronomische ontdekkingswandeling… De ideale manier om alles te weten te komen over het vakmanschap van onze gerenommeerde wijnmakers.

Het Domaine de Château Vert, gelegen in ons prachtige departement Var in La-Londe-les-Maures, bestaat als sinds de zeventiende eeuw en heeft maar liefst 30 hectare wijngaarden, voornamelijk AOP (appellation d’origine protégée) ‘Côtes de Provence’. Robert Ghigo en Alexandre, zijn zoon, maken er met passie de mooiste wijnen.

Op een vrijdagochtend in juli of augustus delen ze die liefde voor wijn en de wijngaard graag met jou tijdens een bezoek aan hun prachtige domaine in La Londe. Vanzelfsprekend kun je hun wijnen proeven in de cave van het domein.
Aan het eind van het bezoek ga je natuurlijk even langs bij de door Robert Ghigo ontworpen boetiek vol cadeau-ideeën om je vrienden en je familie mee te verrassen. Naast de wijnen van het domaine zijn er tal van streekproducten te koop van lokale producenten, zoals paté’s, olijfolie, tapenade, ansjovispasta.

Tijdens zo’n gourmandische wandeling in de Provence in de buurt van de camping drink je een aangenaam glaasje, maar leer je ook de familie kennen die het produceerde. Zo neem je een stukje La-Londe-les-Maures mee naar huis!
Na die wijnproeverij … terug naar het water … naar de verwarmde zwembaden van de camping of een roetsj vanaf de waterglijbanen van het heerlijke parc aquatique/waterpark van onze camping in de Var!

Een unieke, originele en speelse verkenning van een bijzonder mooi domaine, een ervaring om samen met vrienden en familie te delen tijdens je vakantie op onze camping in de Var.

Alcohol kan de gezondheid schaden. Geniet gerust, maar drink met mate.

  • Wijndomein "Domaine Château Vert"
    512 Av. Georges Clemenceau
    83250 La Londe-les-Maures
  • Phone : 04 94 66 80 59
  • Latitude : 43.140364
    Longitude : 6.239995

SCHEMA'S Wijndomein "Domaine Château Vert"

9.30 - 12.00 uur
15.30 - 18.00 uur
Sluit op zondag