Ontdek de Côte d’Azur met een e-bike

Geniet van een vakantie in Zuid-Frankrijk op een natuurcamping aan de Côte d’Azur en ontdek de regio de Provence

De zeer eco-vriendelijk ingestelde 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ®, vind het belangrijk om alle sportieve en culturele activiteiten in de regio onder de aandacht te brengen, die deel uitmaken van deze zelfde, milieubewuste aanpak.

Daarom nodigen wij onze gasten graag uit om onze partner Dropbikes Rental te ontdekken, die in het plaatsje La Londe-les-Maures en omgeving elektrisch fietsen verhuurt. Zo kun je op eenvoudige wijze de mooie landschappen van de Provence en de Côte d’Azur op een ecologische en originele gaan ontdekken en bewonderen.

Een perfect idee voor het hele gezin voor een hele dag of voor een paar uur in bijvoorbeeld de uitlopers de bergen, de groene heuvels of uitgestrekte wijngaarden. Overal heb je een adembenemend uitzicht en dat allemaal binnen trapbereik!

Fietstochten in Zuid-Frankrijk

Verhuur van e-bikes en begeleide fietstochten

Om zo goed mogelijk aan de verwachtingen en wensen van onze gasten te voldoen, biedt onze partner Dropbikes Rental verschillende soorten elektrische fietsen. Of je nu een rustige tocht wilt maken tussen Le Lavandou en Hyères, een tocht langs de stranden rond de camping of een wat meer sportieve tocht in het bos van het Massif des Maures, er is altijd een fiets die aan je wensen voldoet. VTCAE (Vélo Tout-Chemin à Assistance Électrique), Fatbikes (fietsen met brede banden voor ruw terrein), mountainbikes… elk model is specifiek ontworpen voor bepaalde ondergronden zodat je altijd de best passende fiets bij je hebt!

Fietstocht door de bergen van het Massif des Maures

Begeleide fietstochten om de Provence en Côte d’Azur te ontdekken

Ben je niet bekend met de regio van onze camping en heb je geen zin om het zelf allemaal uit te zoeken met je reisgezelschap? Dan heeft Dropbikes Rental de perfecte tochten voor jou. Begeleide fietstochten met een gediplomeerde gids voor een fietstocht van zo’n 3 uur met een gewone mountainbike of een e-mountainbike. Ontdek onderweg de flora en fauna langs de Middellandse Zee en de Provence, terwijl je over groene heuvels fietst en geniet van de prachtige vergezichten. Er zijn hier talloze mountainbike routes voor elk niveau. Col du Babaou, Dolmen de Gaoutabry, de paden rond La Londe-les-Maures… na je vakantie hier in Zuid-Frankrijk gaan (sommige van) Nos Coins de Paradis® geen geheimen meer voor je kennen!

Als de fietstocht ook nog eens leuk is voor de kinderen

Fietsen je kinderen niet graag of zijn ze nog te klein om te trappen? Dropbikes Rental heeft aan alles gedacht! Zo kan je bijvoorbeeld een ​​kinderaanhanger huren en zo deze fietstocht om te toveren tot een buitengewoon avontuur! Dat gaan de kleintjes echt wel leuk vinden! Comfortabel en bijzonder praktisch zijn deze aanhangers, ontworpen voor één of twee kinderen van 6 maanden tot 6 jaar en hij kan heel gemakkelijk worden omgevormd tot een kinderwagen!

Voor kinderen van 2 tot 9 jaar is er een andere even leuke optie de aanhangfiets! Uiteraard kan je kind zelf meetrappen wanneer hij wil en zonder al te moe te hoeven worden! Zo kom je overal met ook de kinderen mee op de fiets.

Fietsaccessoires te huur en gratis aflevering in La Londe-les-Maures

Om het verblijf van de vakantiegangers in Zuid-Frankrijk zo makkelijk mogelijk te laten verlopen, kun je bij Dropbikes Rental allerlei accessoires huren, zoals bagagerekken, manden, zadeltassen, kinderzitjes, etc. Alles volgens de verhuurvoorwaarden zoals op hun website vermeld.

Jouw mening spreekt voor zich

Als bewijs een enthousiaste reviews van één van de campinggasten die Dropbikes Rental heeft getest: “Absoluut geweldig! 3 uur lang plezier in het hart van het Massif des Maures: prachtige landschappen en het bewonderen van ongerepte natuur. Met een hele goede gids, topmateriaal en de tocht werd aangepast aan het door ons gewenste niveau. Wij kozen voor een wat meer sportieve tocht, een route in de heuvels van de Maures (klimmen, afdalingen) panoramisch uitzicht en we hebben onder andere de hunebedden van Gaoutabry gezien!”

Circuit à vélo dans le Massif des Maures

Als deze schitterende fietstocht voorbij is, ga je zeer waarschijnlijk nog meer genieten van de prachtige zwembaden van het waterpark van onze camping om af te koelen!

*tot 5 km vanaf het centrum van La Londe

Neem voor meer informatie contact op met 00 33 6 77 16 87 69 of ga naar de website van Dropbike Rental.

  • Dropbikes Rental
    La Londe-les-Maures
  • Phone : 06 77 16 87 69