Groene 18 holes in Gassin, Saint-Tropez

Pak je golfclubs uit vlakbij Saint-Tropez!

Gelegen op het schiereiland van Saint-Tropez, in Gassin in het departement Var biedt de golfclub van Saint-Tropez een baan van 6045 meter met 18 holes, een 9-holesbaan en een trainingsrange met 12 afslagpunten. Op slechts veertig minuten van de camping vind je hier een prettige en perfect onderhouden baan met parcours voor verschillende niveaus.

Het hele jaar bespeelbaar dankzij het milde klimaat in deze regio. Een internationaal gereputeerde golfbaan waar toernooien – zowel privé als publiek – en tal van kunstexposities gehouden worden.

Gary Player, de op een na meest gelauwerde golfer ter wereld in de geschiedenis, en een van de 5 golfers die 4 grand slamtoernooien won, stelde zijn kennis in dienst van de architecten die de Golf de Gassin hebben gerealiseerd.

Panoramisch uitzicht over de Golf van Saint-Tropez

In een geklasseerd en beschermd natuurgebied, met schitterend uitzicht op de vier plaatsjes van het schiereiland: Grimaud, Gassin, Ramatuelle en Saint-Tropez, kunnen de liefhebbers van de ‘green’ genieten van een bijzonder gevarieerd parcours, zowel technisch als strategisch, op een uitzonderlijke en bevoorrechte plek.

Als je tijdens je vakantie op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette®, je par of je swing wilt verbeteren of gewoon wilt leren golfen, aarzel dan niet om een balletje te gaan slaan op deze Golf Club tussen Hyères en Saint-Tropez.

  • Saint-Tropez-golfclub
    600 Route du Golf
    83580 Gassin
  • Phone : 04 94 55 13 44
  • Latitude : 43.151026
    Longitude : 6.362518

SCHEMA'S Saint-Tropez-golfclub

Van dinsdag /m zondag van 9-17 uur. Maandag gesloten.