Port Grimaud: het Venetië van de Provence

Port Grimaud: het Venetië van de Provence

Port Grimaud

Je droomt van Venetië? Dat ligt hier in de buurt! Op slechts 40 km van Camping de La Pascalinette® vind je Port Grimaud, het Venetië van de Var. Een vissersdorp, waar de gevels van de huizen alle kleuren van de regenboog hebben. Ontdek het te voet, op de fiets of via het water.
Een levensecht spektakel: deze stad getuigt van de toeristische geschiedenis van Port Grimaud met badplaatsen en uitzonderlijke vergezichten, gecompleerd door uitstekende hotels en fantastische restaurants.

Port Grimaud beschikt over 8 stranden die de vergelijking met Saint-Tropez moeiteloos doorstaan, en waar je met z’n tweetjes of met de hele familie kunt genieten van de zee en tal van watersportactiviteiten.
Wie liever het Massif des Maures ontdekt, herkent langs de paden vele van de bijzondere planten die je ook op de camping terugvindt. Je kunt ook door de wijngaarden en het grasland struinen, of langs de rivier wandelen.

Voor de geschiedenisliefhebbers: Port Grimaud is een middeleeuws dorp. Ontdek het kasteel, bezoek het museum en diverse evenementen die tijdens het seizoen plaatsvinden, en waan je in een andere eeuw.
Je komt boordevol verhalen terug die je ons allemaal wilt vertellen…

© Grimaud

Par Pascal, Linette et Cassandra

Port Grimaud
83310 Grimaud

Latitude : 43.273979
Longitude : 6.576798