Instant zen en er helemaal tussenuit...
op het strand van l'Aiguade in Porquerolles
Een intiem natuurstrand...
Je favoriete camping beveelt je het strand van l'Aiguade aan

Tijdens je kampeervakantie aan de kust van de Côte d’Azur, kun je best eens een dagtochtje maken naar de schitterende oevers van het ‘île de Porquerolles.

4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® in de Var, heeft de mooiste stranden in de omgeving voor je uitgezocht dus ga gerust eens kijken bij het strand van l’Aiguade, aan de noord-westkant van het eiland Porquerolles. Een strand van fijn zand en kiezelsteentjes, te vinden achter het strand van Argent en vlakbij de Cap Rousset.

Intiem en puur natuur, alsof je terug in de tijd reist. Het heldere water en de uitbundige vegetatie bieden je een droomlokatie. Vergeet het gedoe van de drukke badplaatsen, hier vind je rust en kalmte. Maar je moet er wel wat voor overhebben, want het strand van l’Aiguade betekent een wandeling van een uur vanaf de haven om er te komen. Je kunt het ook gebruiken als verfrissende adempauze tijdens een verkenningstocht over het île de Porquerolles. En als je graag snorkelt, zet je snel een snorkelmasker op om de befaamde waterwereld van het eiland te ontdekken. Wil je je helemaal afzonderen, dan zoek je een van de intieme baaitjes op te midden van de ongerepte schoonheid van de natuur.

Om bij het strand van l’Aiguade te komen ga je richting plage d’Argent, daarna volg je zo’n 500 meter de chemin du Langoustier, en neem je de weg aan je rechterhand die rechtstreeks naar het strand voert.

  • Aiguade-strand in Porquerolles
    Chemin du Langoustier
    83400 Porquerolles
  • Latitude : 43.0068799132875
    Longitude : 6.176874883819598