Vakantie voor een-oudergezinnen op een 4-sterrencamping met groot waterpark

Want hoewel het weleens moeilijk lijkt om als alleenstaande ouder vakantie te vieren met de kinderen, biedt de camping de ideale oplossing om samen van een vakantie te genieten zonder meteen failliet te gaan! Gelegen vlakbij zee beschikt 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® tussen Hyères en Bormes over spel-accommodaties voor de kleinsten (waterpark, spelletjeshal…) en tal van andere activiteiten voor alle leeftijden.

De kinderen bezighouden, een probleem?

Niet op onze camping! Wat wil je nog meer om de kinderen happy te houden dan ons enorme waterpark met pierenbadje, 4 verwarmde zwembaden en waterglijbanen? Ruim 2000 m² puur waterplezier! En als dat niet genoeg is, kunnen de kinderen ook nog van alles ondernemen op het speelterrein of in de speelhal. Wat wil je nog meer?

In juli en augustus, van zoetekauw tot tiener, heeft uw favoriete camping een gekwalificeerd en gekwalificeerd team klaar om uw kinderen te verwelkomen in activiteitenclubs die zijn aangepast aan elke leeftijdsgroep:

– een club enfants van 4 – 7 jaar,

– een club enfants van 8 – 12 jaar,

– een club animation ados (van 12 – 17 jaar),

En vergeet ook de vele stranden van de Var niet, waar je tal van watersporten kunt beoefenen… wedden dat de kinderen helemaal niet meer naar huis willen?

Een-ouder moeder of vader, ook jij hebt recht op ontspanning!

Behoefte aan een beetje lucht? Aan een momentje helemaal alleen voor jezelf? Of gewoon zin om ongestoord in een boek te duiken op een ligbed op het terras van je stacaravan?

Laat de zorg voor de kinderen dan maar aan ons over, en ga genieten van een zumba-seance, fitness of aquagym! Met onze wellness-animaties voor volwassenen, zit je in no time weer lekker in je vel en kun je daarna volop profiteren van de vakantie met je kinderen!

Vakantie, het ideale moment om tot jezelf te komen!

Kun je tijdens het jaar niet zoveel tijd samen met je kinderen doorbrengen? Profiteer dan dubbelop van je vakantie op onze camping aan de Côte d’Azur en creëer onvergetelijke herinneringen! Dit is de gelegenheid om samen schitterende momenten te beleven onder de zon van de Méditerranée! Wandelen, zwemmen, sporten, spelen, feesten… er is keus te over om samen met de kinderen te genieten!

Het team van de camping staat ook klaar om de beste uitjes voor kinderen in de omgeving aan te geven… Intussen kun je natuurlijk alvast even kijken op Nos Coins de Paradis®, met onze droomlokaties…

Voor een-oudergezinnen betekent camping Les Jardins de La Pascalinette® een 4-sterrenvakantie voor een klein prijsje!

Wat accommodaties betreft biedt onze camping een uitgebreide keuze voor elk budget:

Het meest economische en voordeligste is een kampeerplek op een beschaduwd plekje voor je tent,

Of je nu van de vrije natuur wilt genieten op onze natuurcamping of gewoon van alle comfort dat onze camping je biedt, ook voor alleenstaande ouders is het volop genieten tijdens je vakantie aan zee in de Provence! Wat je ook kiest, je kunt van alle faciliteiten van de camping gebruik maken, ook van ons befaamde waterpark, waar groot en klein dol op zijn!