Speeltuin op camping Côte d’Azur
De kids klimmen, slingeren en glijden…
het is een gezellige boel op de camping!
Speeltuin op camping in de natuur
“Oke… nog 5 minuten dan…”
Je kinderen willen niet meer uit de speeltuin!

We hebben het naar de zin op de camping!

Op camping Les Jardins de La Pascalinette ® in Zuid-Frankrijk moet iedereen zich kunnen vermaken en mooie herinneringen kunnen ophalen aan de camping aan zee in de Provence! Ouders, tieners en zeker ook de jongste vakantiegangers! Daarom hebben we de speeltuin van de camping helemaal opnieuw ingericht om urenlang avontuur en speelplezier te garanderen!

Gevarieerde werelden die alleen worden beperkt door de fantasie van kinderen

Veilige speeltuin op camping aan zee in de Provence
Leuke en beveiligde speeltuin

Een piratenschip dat in nood verkeert, een kasteel dat verdedigt moet worden tegen een verschrikkelijke draak, een touwbrug over een rivier vol krokodillen… de kinderen gaan allerlei prachtige verhalen kunnen verzinnen in onze nieuwe speelruimte die er speciaal voor hen is! En omdat de jongsten vaak over enorm veel energie lijken te beschikken, denken wij dat de kans groot is dat ze, na al uren in het waterpark van de camping te hebben doorgebracht, zomaar verder kunnen gaan met plezier hebben in onze speeltuin!

Schommels, glijbanen, klimnetten, touwladders… er is gekozen voor tal van faciliteiten met een modern en speels design om in alle veiligheid hun evenwicht en motoriek te ontwikkelen!

De zachte vloer en hoogwaardige kwaliteit van de speeltoestellen bieden je de extra garantie om met een gerust hart een kampeervakantie op de camping aan de Côte d’Azur door te brengen!