Gezinscamping aan de Côte d’Azur

Camping Les Jardins de La Pascalinette, gelegen in La Londe Les Maures aan de Côte d’Azur, op slechts 5 minuten van Hyères, is de ideale familiecamping voor een heerlijke zomervakantie in Zuid-Frankrijk. Ideaal gelegen tussen de plaatsen Bormes-les-Mimosas en Le Lavandou, biedt onze camping aan de kust veel mogelijkheden om de prachtige regio in het zuiden van de Provence te ontdekken. Alleenstaande ouder of hoofd van een groot gezin, met jonge kinderen of met tieners, alles is mogelijk bij ons, zodat iedereen de beste vakantie heeft!

De 55.000 m² die de camping groot is, is volledig beveiligd en zorgt zo voor een ontspannen gevoel tijdens je vakantie.

Familiecamping in de Provence

Camping met animatie, entertainment, miniclubs en groot waterpark

2.000 m² waterpret wachten op jong en oud voor geweldige momenten van plezier en ontspanning. Verwarmde zwembaden, waterglijbanen, een kinderbad voor de kleintjes, Zen-ruimte voor rustigere momenten, waterspelletjes… er is hier echt voor elk wat wils, voor alle smaken en voor alle wensen! Tijdens het zomerseizoen wordt er ook animatie en entertainment aangeboden, zodat het hele gezin samen plezier kan hebben (of apart, het is nog steeds aan jou!).

Gun je jezelf even een heerlijk moment van ontspanning? De kinderclubs van de camping zijn toegankelijk voor alle kinderen die bij ons op vakantie te gast zijn. Er zijn 2 leeftijdsgroepen voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waar ze worden verwelkomd door ons geweldige team van enthousiaste animatoren. En die hebben geen gebrek aan ideeën om ze lekker bezig te houden en hen mooie herinneringen aan de vakantie in het zuiden van Frankrijk gaan bezorgen!

Sportieve activiteiten of handenarbeid, kennismaking met boogschieten (de pijlen zijn uitgerust met zuignappen voor de allerkleinsten), goochelshow, schattenjacht… een veelvoud aan activiteiten wachten op de kinderen die blij zullen zijn met alles wat ze je aan het eind van de dag vertellen !

Een groot aanbod aan accommodaties

Je kampeervakantie aan de kust in de Provence doorbrengen betekent ook dat je kunt kiezen voor een luxe, comfortabele of wat meer ongewone accommodatie… Er is van alles te kiezen op onze camping! En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs! Om ervoor te zorgen dat niet je hele budget op gaat aan een verblijf bij ons, bieden wij voordelige stacaravans of staanplaatsen aan die aan jouw wensen zijn aangepast. We verzekeren je ook van een verblijf in volledige rust en zekerheid op onze volledig beveiligde camping!

Camping die toegankelijk is voor iedereen

Jong en oud, groot en klein, met z’n tweeën of met een vriendengroep, met of zonder een handicap… onze camping heet alle gasten van harte welkom! Onze faciliteiten en voorzieningen, onze diensten… alles is zo ontworpen en doordacht dat het hele reisgezelschap prima bij ons kan verblijven. Bij ons kan iedereen terecht voor een heerlijke kampeervakantie aan de kust in Zuid-Frankrijk.

Ons label Tourisme & Handicap staat garant voor een warm welkom voor iedereen op onze camping. Alle verwarmde zwembaden van ons waterpark zijn volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers (met uitzondering van de waterglijbanen), er is een rolstoellift speciaal voor mensen met beperkte mobiliteit die ook willen genieten van het plezier van zwemmen. We bieden ook diverse accommodaties die toegankelijk zijn voor gasten met een beperkte mobiliteit. Deze zijn zo ontworpen en ingericht dat ook PBM zich hier comfortabel kunnen bewegen. Het restaurant en de minimarkt zijn ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Elk jaar werken we eraan om de toegankelijkheid van onze camping te verbeteren en zo iedereen het beste verblijf te kunnen bieden.

Dus waar wacht je nog op? Boek meteen je volgende vakantie boeken op onze mooie familiecamping!