Partner van de camping: Massagesalon en energiebehandelingen in Bormes-les-Mimosas

Onze camping selecteert uitsluitend het beste voor je!

Geniet nog meer van je ontspannen verblijf op camping Les Jardins de La Pascalinette®, en laat je verleiden tot een bezoekje aan Le salon Massage’s in Bormes-les-Mimosas. Op slechts een paar minuten van de camping kun je genieten van ayurvedische massages, plantaire reflexologie, Bachs-bloementherapie, reiki, plus een hypotoxisch dieetadvies door Sarah: ze bestrijden stress en geven je energie een nieuwe boost!

Laat je tijdens je vakantie met familie of vrienden in de Var eens lekker verwennen. Geniet van een energetische beleving of een massage, relax en laat de spanningen van de afgelopen maanden wegebben. Jezelf verwennen tijdens je vakantie is heel belangrijk om er weer tegenaan te kunnen!

Het perfecte ontspanningsadvies van je camping

Omdat jouw ontspanning – in alle opzichten – één van onze prioriteiten is, delen wij graag de leukste adresjes in de regio (en ook Nos Coins de Paradis®!). De vele behandelingen die deze salon biedt, daar zijn we zeker van, zullen je welzijn vast en zeker bevorderen.

Waarom zou je geen uitstapje naar Bormes-les-Mimosas maken en een uurtje relaxen in de Salon van Sarah? Tenzij je natuurlijk liever een bubbelbad in de jacuzzi van ons waterpark met ayurvedische massages prefereert. Maak anders snel een afspraak via https://www.massagess.fr/ en ontdek het uitgebreide assortiment aan behandelingen dat Sarah aanbiedt.