Onze Awards 2023

4-sterren camping Les Jardins de La Pascalinette® staat opnieuw in de kijker!

Het hele team van de camping laat je graag de prijzen zien die zijn ontvangen door verschillende Nederlandse, Franse als Duitse campinggidsen en die echte referenties zijn op het gebied van kwaliteit, toegankelijkheid en schoonheid van onze camping.

Ontdek nu de awards die we in 2023 hebben ontvangen en waar we trots op zijn.

Het nieuwe klassement van ADAC Pincamp

Let op de ADAC Pincamp 2023 vermelding

Let op de ADAC Pincamp 2023 vermelding

Deze Duitse gids voor kamperen heeft ons dit jaar opnieuw beloond met een zeer eervolle score van 4,5/5! Dat laat zien dat we ons best hebben gedaan en blijven doen om jou het beste te kunnen bieden tijdens je vakantie op onze camping. Onze ecologisch verantwoorde belofte en het brede scala aan activiteiten die op de camping zelf worden aangeboden, worden bijzonder gewaardeerd door onze Duitse bezoekers. En die gasten willen we natuurlijk van harte bedanken voor deze reviews en hun loyaliteit van de afgelopen jaren.

Onderscheiding ‘Zeer goede camping’ 2023

Campings Luxe, gids voor de mooiste campings in Frankrijk en Europa

Very Good Camp 2023

Camping.Luxe, de digitale gids van de mooiste luxe campings van Frankrijk en Europa, doet ons de eer om de favoriete camping aan zee te zijn in de zeer populaire Very Good Camp-selectie. Deze selectie omvat een lijst van 4- of 5-sterren campings die eersteklas apparatuur, gevarieerde voorzieningen en luxe accommodatie hebben.

Een 4-sterrencamping in het hart van een groene en schaduwrijke omgeving”, “Kwaliteitsaccommodatie in het hart van een ware tuin van Eden!”, “Een waterpark en animatie voor het hele gezin” zijn enkele van de vele vermeldingen van Very Good Camp waar we trots op zijn! Om nog maar te zwijgen over de Groene Score van 92% die ons is toegekend voor onze verschillende milieubenaderingen binnen de camping.

En opnieuw onderscheiden door de ANWB, de toonaangevende campinggids in Nederland.

Klassement ANWB 2023

Klassement ANWB 2023

4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ®, met z’n ideale ligging aan de Côte d’Azur tussen Hyères en Le Lavandou, wordt sinds enkele jaren beoordeeld door de Nederlandse referentiegids voor campings in Europa en Frankrijk. Dit jaar is geen uitzondering op de regel, aangezien we een 4-sterrenbeoordeling hebben gekregen, waar we natuurlijk enorm trots op zijn! Onze Nederlandse campinggasten en bezoekers hebben wederom hun tevredenheid uitgesproken over ons welkom en onze dienstverlening en ook hen danken wij van harte hiervoor!

Onze labels en de vele onderscheidingen die we elk jaar ontvangen, weerspiegelen onze steeds grotere toewijding om onze gasten tevreden te stellen, om nieuwe producten aan te bieden om ervoor te zorgen dat jij de beste kampeervakantie van je leven in de Provence kunt beleven. Aarzel dus niet langer, boek nu je volgende verblijf en (her)ontdek de wonderen van onze prachtige natuurcamping!