Stacaravan verhuur op een luxe camping aan de zee !

Iedereen houdt wel van vakantie aan the strand! Waarom? Een vakantie aan zee kan heerlijk ontspannend zijn maar ook fantastisch om te watersporten !

De Var heeft prachtige stranden en baaien. Onze camping 4 sterren Les Jardins de La Pascalinette® in la Londe is ideaal gelegen, op steenworp afstand van de Middelandse Zee en de ‘Gouden Eilanden’.

De kust van de Var is gevarieerd en 53 stranden hebben het keurmerk Pavillon Blue. Hyères-les-Palmiers, la Londe, le Lavandou, Bormes of het eiland Porquerolles, er is keus genoeg !

De stranden van Hyères, de zee voor iedereen!

Zin in vakantie op een luxe camping vlakbij de stranden in de Var maar niet in de drukte van overvolle stranden en files op de terugweg ? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Onze camping ligt op een steenworp afstand van prachtige stranden van La Londe, Lavandou et Hyères. en is omgeven daar wijnvelden.

Dichtbij het centrum en makkelijk toegang tot de prachtige stranden van La Londe, Lavandou en Hyères maar in een rustige omgeving omringt door wijngaarden is onze camping de ideale vakantieplek! Niet ver van de stranden en het centrum en in een groene omgeving.

Heeft u de voorkeur voor de sfeer van een” gezellige badplaats” of de authenticiteit van wilde baaien, de stranden van de Var heeft voor ieder wat wils en voldoet aan al uw eisen!

Geniet met het hele gezin van een strandvakantie!

 «Zijn we er bijna ? »…deze vraag hoort u niet meer in de auto want het dichtstbijzijnde strand ligt op minder dan 8 minuten vanaf de camping. De stranden van l’Argentière met volop schaduw, de stranden van Salins d’Hyères of het strand van Tamaris, liggen allemaal op een steenworp afstand van de camping. Vanaf deze stranden heeft u een fantastisch uitzicht op deGouden Eilanden ‘ (Porquerolles, Port-Cros en Levant)

De langzaam aflopende zandstranden van La Londe, Lavandou, Bormes en Hyères zijn erg veilig voor gezinnen met kinderen. Met kustwacht, hulppost en douches zijn dit ideale stranden voor het hele gezin.

De stranden van Hyères zijn erg geschikt voor de sportieve vakantiegangers !

Zin in een sportieve vakantie ?Voor iedereen die niet de hele dag languit op het strand wil liggen, heeft uw camping Var aan de kust een paar stranden voor de sportievelingen geselectionneert. De stranden van la Bergerie , La Madrague op het schiereiland Giens en de baai van l’Almanarre staan bekent als ‘hotspots’ rondom Hyères onder de wind- en kitesurfers.

Windsurfers zijn vaak te vinden op de stranden ten westen van Hyères: Six-Fours, Brusc, la Coudoulière of Cap Nègre maar het lange strand van l’Almanarre is ook erg populaire onder de windsurfers!

Jet-ski proberen? Dat kan op de stranden van l’Argentière in La Londe, of Cavalière in Lavandou. Vertel ons hoe het ging…!

Als u fan bent van zeilen heeft u de keus uit vele stranden, zeilclubs of boten verhuur: op het schiereiland Giens, de haven van St Pierre in Hyères , de zeilclubs van La Londe, Cavalière in Lavandou , Favière in Bormes les Mimosas….

Net zoals de camping, zijn sommige stranden toegankelijk voor mindervaliden.

Vele stranden in de Var zijn geschikt voor mindervaliden met een makkelijke toegang tot de zee. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de stranden van Tamaris in La Londe, Salins en la Bergerie in Hyères . Deze zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Een speciale parkeergelegenheid met een toegankelijk pad over het zandstrand naar de zee toe en speciale rolstoelen zodat de mindervalide zwemmers de Middelandse zee in kunnen zijn hier te vinden.

De stichting Un fauteuil à la Mer, die wij financieel ondersteunen, zijn erg actief en vrijwilligers zijn altijd bereidt u te begeleiden aan de Middelandse zee.

Op de camping, Les Jardins de La Pascalinette® met keurmerk Tourisme en Handicap (motorisch, mentaal, auditief en visueel ) zijn de stacaravans, sanitaire voorzieningen, zwembaden en waterspelen toegankelijk voor iedereen !

Zon, zee en strand !

Geniet van uw vakantie op een camping vlak aan zee en ontdek de prachtige kust van de Côte d’Azur. Op onze camping in la Londe, heeft u genoeg keus voor ontspanning en vertier: ons waterpark met glijbanen en waterspelen of een van de vele stranden in de buurt!