Hemelse Bamboe Magical® Lemon Lime

  • Hemelse Bamboe Magical® Lemon Lime

Presentatie

Een kleurrijke, mooie nuance

De hemelse bamboe Magical Lemon Lime, ook wel bekend onder zijn botanische naam Nandina domestica, is van dezelfde familie als de andere hemelse bamboe die aanwezig is op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ®. De ‘MLL’ is een bijzonder aantrekkelijke variant van de hemelse bamboe. De smalle en elegant gevormde bladeren zijn heldergeel en limoengroen van kleur en geven onze wandelpaden en staanplaatsen een heldere en verfrissende uitstraling.

Nogmaals, onze teams van tuinier hebben deze soort hemelse bamboe uitgekozen, omdat hij bekend staat om zijn onderhoudsgemak en veelzijdigheid. Hij kan worden gebruikt als haagplant, in perken, potten of zelfs als kamerplant, en voegt een exotisch, kleurrijk tintje toe aan elke ruimte.

Makkelijk in het onderhoud en mooi om te zien

Naast de esthetische aantrekkingskracht is de Hemelse Bamboe Magical Lemon Lime ook ziektebestendig en droogtetolerant, waardoor het een ideale keuze is voor ons klimaat in Zuid-Frankrijk. Als onderdeel van zijn ecologisch verantwoorde werkwijze, let de camping er streng op niet meer water te gebruiken dan absoluut nodig is en selecteren we planten die niet veel water verbruiken.

Voor onze planten-liefhebbende vakantiegangers die thuis een beetje van de ‘natuurcamping’-sfeer willen opsnuiven, is de hemelse bamboe Magical Lemon Lime, een plant die zowel mooi als gemakkelijk te verzorgen is, een zeer verstandige keuze!

Identiteit

Latijnse naam :Nandina domestica Magical® Lemon Lime
Familie :Berberidacées
Geslacht :Nandina
Soort :domestica
Variety :Magical® Lemon Lime
Color :Felgeel en citroengroen
Origin :Azië
Gebladerte :Groenblijvend
Port :Struikachtig
Hoogte :50 cm
Bloeiend :juni
Hemelse Bamboe Magical® Lemon Lime

Wist je dat?

Perfect om een ​​donker hoekje in de tuin wat op te fleuren of een flink wat kleur toe te voegen aan een terras of balkon