Aromatips : een bijzondere partner

Aromatips : een bijzondere partner

Vanuit haar betrokkenheid bij het milieu, streeft Camping de La Pascalinette®  er ook naar om je natuurlijke, en praktische dingen te laten ontdekken, die vooral milieuvriendelijk zijn.

Op de site aromatips.be vind je ‘doe-het-zelf’ recepten voor schoonmaakmiddelen, schoonheidsproducten, aromatherapie-adviezen, informatie over ‘wilde’ planten en hun toepassing, recepten, leestips, etc.

Natuurlijk allemaal milieuvriendelijk.

We kwamen Aurélie op het spoor door haar passie voor planten en plantkunde, haar humor en de gulheid waarmee ze haar kennis deelt op de sociale netwerken!

Deze interactie en uitwisseling van kennis stelden ons in staat om verder te gaan met de milieuvriendelijke aanpak van onze projecten  en om nieuwe projecten op te zetten waarbij natuur en milieu voorop staan…Een van onze successen is ons botanisch pacours dat je tijdens je verblijf op onze camping kunt ontdekken. En waar je telkens weer tal van nieuwe planten vindt die op de camping wortel hebben geschoten, tot het grote geluk van bijen, vogels en andere ‘gasten’ van de groene uitzondering die we zijn.

We zijn bijzonder blij met deze echte ‘digitale’ ontmoeting en we zijn er trots op dat we je alvast kennis kunnen laten maken met de blogs, trainingen en workshops van Aurélie in België. In afwachting van haar komst naar de Var om ons deelgenoot te maken van haar expertise en kennis!