Nieuw in seizoen 2023!

Zin om er even tussenuit te gaan tijdens de Pasen? Op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® aan de Côte d’Azur tussen Hyères en Le Lavandou, zijn er mooie ontwikkelingen geweest tijdens de afgelopen winter. En alles is erop gericht het jou en je familie nog meer naar de zin te maken!

Wat is er nieuw op de camping?

Premium stacaravan met privézwembad op een 4-sterren camping in de Var
Quintessence® stacaravan met privé zwembad

Nieuwe premium stacaravans: de Quintessence®-stacaravans zullen zeker tot de verbeelding spreken, want ze hebben allemaal een privé-zwembad! Wat je er uiteraard niet van gaat weerhouden om ook te genieten van ons gigantische waterpark: 2.000 m² waterpret en ontspanning!

• De staanplaatsen voor tenten en caravans zijn ook worden opgewaardeerd tot Premium dankzij de toevoeging van privé sanitair op de kampeerplaatsen. Meer comfort en onafhankelijkheid voor liefhebbers van het kamperen. Ontdek ook eens de Premium XXL-staanplaatsen en de Premium Comfort-staanplaatsen. En vergeet niet dat onze ingerichte Coco Sweet ®-tenten ook zijn uitgerust met een eigen sanitaire voorzieningen!

• Een geheel nieuw ingericht restaurant, met een zeer gezellige uitstraling waar je heerlijk kunt ontspannen met familie of vrienden. Bekijk hier de beelden.

Een klein voorafje om je alvast in de stemming te brengen om je volgend verblijf bij ons te boeken! 😉

Een klein woordje van Florence en Jacques:

Op naar een geweldige vakantie!

“Over minder dan zes dagen na de opening is het werk voltooid en kan je het resultaat van enkele maanden hard werken gaan ontdekken… en voor bepaalde projecten, zoals het nieuwe premium gebied in het dennenbos, was dat zelfs meerdere jaren. Ik had een gemengd gevoel van stress en opwinding. Stress omdat ik zou willen dat alles perfect is, maar nog meer doen dan nu bleek gewoon niet mogelijk. En opwinding bij het idee om opnieuw te beginnen, hier een ander leven zien op te pakken, bekende gezichten te zien en nieuwe te ontmoeten. Onze ‘Coins de Paradise®’ is dit jaar weer aangepast en veranderd. We hebben onze energie en wensen samen met jouw ideeën erin verwerkt. En het resultaat is dat we ons nog meer onderscheiden van anderen! Het is hier zoals altijd al, veel meer dan gewoon vakantie, het gaat hier om herinneringen, en wel om jouw herinneringen! Tot ziens💚 🍀Florence en Jacques🍀”

Dus het wachten is nu op jullie…

Boek alvast je volgende vakantie! En omdat volgens ons alle goede dingen in het leven nooit alleen komen, is er nu een supervoordeel te halen op lange verblijven in stacaravans en op staanplaatsen!

Dus… klaar voor start? BOEKEN!