Speciale aanbiedingen !

Veel voordeel bij een langer verblijf !

Ontdek hier al onze aanbiedingen voor een voordelige campingvakantie aan de kust in de Provence !

Nee, je droomt niet! 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® met z’n geweldige ligging vlak bij de kust van de Côte d’Azur nabij Hyères, biedt veel voordeel als je wat langer verblijft! En dat voordeel kan oplopen tot wel 20% korting op je vakantie! In de maanden april, mei, juni en september is alles bij ons geopend en kun je hier heel voordelig vakantie komen vieren!

Jouw vakantie in het voorjaar onder de Provençaalse zon

Langs de kust in de Provence hebben we het voordeel dat het bijna het hele jaar mooi en goed weer is! En voor wie in de zomer helemaal ontspannen wil zijn en er tegenaan kan, is een vakantie in het voorjaar ideaal! Het is dan al warm genoeg om lekker buiten te zijn en van de zon en zee te genieten, terwijl je geen last hebt van de hogere temperaturen in de zomermaanden.

Bovendien is het rustiger dan in de zomermaanden zodat je volop de omgeving van de camping en onze mooie regio in de Provence kunt gaan ontdekken.

Prima redenen dus om bijvoorbeeld je meivakantie bij ons door te brengen of te genieten van de heerlijke nazomer in september!

Uw kampeervakantie midden in de natuur

Aanbiedingen voor een verblijf in een stacaravan

Wil je jezelf eens verwennen met het comfort van een compleet ingerichte accommodatie op een 4-sterrencamping aan de Côte d’Azur?

Boek dan nu en geniet van

15% KORTING OP DE HUUR VAN ALLE STACARAVANS*

bij een verblijf van 2 weken en van 20% KORTING bij een verblijf van 3 weken, bij een verblijf tussen 7 april en 30 juni 2023!

Kom je liever nadat de scholen weer zijn begonnen om zo te kunnen genieten van een heerlijke nazomer in Zuid-Frankrijk?

Bij een verblijf op onze camping van 2 weken van

2 en 17 september 2023, KRIJG JE 15% KORTING OP

AL ONZE STACARAVANS*.

Luxe kamperen in stacaravan Patio® op een 4-sterrencamping

De voordelige 7=6 aanbieding op de staanplaatsen

Kom je met je eigen tent, caravan of camper? Ook dan kun je genieten van een heerlijke kampeervakantie op onze camping met groot waterpark tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Want van 7 april tot 30 juni 2023 en van 2 september tot 17 september 2023 geldt voor al onze staanplaatsen een hele leuke aanbieding!

BOEK 7 NACHTEN EN BETAAL SLECHTS 6!

Een aantrekkelijk aanbod om eens de tijd te nemen om nieuwe energie op te doen, te ontspannen en alle leuke plekjes van de regio te bezoeken!

*geldt niet voor stacaravans Villa des Copains®, Coin des Copains® en Quintessence®

** geldt niet voor staanplaatsen Premium met privé sanitair

Staanplaatsen Small