Hoe kom ik bij de camping in Zuid-Frankrijk vanuit Nederland?

Nederlanders zijn dol op onze 4 sterren camping in de Var. Zo is Camping de la Pascalinette onlangs gekwalificeerd voor de ANWB 2023 Award! Bent u uw volgende vakantie aan het plannen en vraagt u zich af hoe u bij onze camping in Zuid-Frankrijk komt? Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van of u liever met de auto, de trein of het vliegtuig reist.

Met de trein naar Zuid-Frankrijk

Als u met de trein naar Zuid-Frankrijk wilt reizen moet u, afhankelijk van de optie die u kiest, rekenen op 10 tot 15 uur voor de reis met als belangrijkste verschil de aansluitingen. Het is een lange weg, maar de prachtige Middellandse Zee en de schitterende landschappen van de Provence zijn echt de moeite waard! Het grote voordeel van de trein is dat u lekker rustig achterover kunt leunen tijdens de reis terwijl u geniet van het passerende landschap.

Met de trein vanuit Nederland moet u eerst via Parijs reizen, dan via Lyon of Marseille voordat u op het station van Toulon aankomt. Om onze prachtige natuurcamping te bereiken, moet u naar het busstation gaan en de bus nemen die u naar het centrum van La Londe-les-Maures brengt. Met pendelbussen en/of de Tuk Tuk Londais bereikt u vervolgens de camping.

Op vliegvakantie naar Zuid-Frankrijk

Het vliegtuig is ongetwijfeld de snelste en meest efficiënte manier om zo snel mogelijk te kunnen gaan genieten van onze prachtige camping met gigantisch waterpark. Vanaf Rotterdam gaan rechtstreekse vluchten naar de luchthaven van Toulon-Hyères. Dit vliegveld ligt op slechts 6 kilometer van de camping en ter plaatse zijn taxi’s of huurauto’s beschikbaar om uw reis naar de camping te vervolgen. U kunt de luchthaven van Toulon-Hyères ook bereiken met een tussenlanding vanaf Amsterdam of Brussel in Marseille of Nice. Vanaf Marseille of Nice kunt u uiteraard ook met het openbaar vervoer Camping de La Pascalinette bereiken.

Het gigantische waterpretpark van camping Les Jardins de La Pascalinette® vanuit de Provençaalse lucht gezien.
Luchtfoto van 4-sterrencamping Les Jardins de la Pascalinette®

Kies voor een autovakantie naar Zuid-Frankrijk

Als u met uw eigen auto naar onze camping komt kunt u eenvoudig al het moois in de omgeving van de camping ontdekken. Op onze camping zijn campers, caravans en zelfs tenten welkom. En voor wie het comfort van openluchthotels zoekt is er ook een ruime keuze aan stacaravans. Al onze verblijfplaatsen zijn perfect voor een heerlijke kampeervakantie in Zuid-Frankrijk.

Het duurt ongeveer dertien uur om Camping de la Pascalinette over de weg te bereiken, uiteraard afhankelijk van waar u in Nederland vertrekt en de situatie op de weg. De belangrijkste stopplaatsen op de meest gekozen route vanuit Amsterdam zijn Charleville-Mézières, Dijon, Lyon, Marseille en La Londe-les-Maures.

Vakantiewoning te huur in Zuid-Frankrijk met eigen bubbelbad op 4-sterrencamping.
Terras met privé bubbelbad van Villa des Copains®

Bestemming bereikt!

Dat is het! Na een lange of wat kortere reis bent u er eindelijk! De koffers staan op uw verblijfsplaats en meteen kan de zwemkleding aan. De kinderen kunnen zich uitleven op de waterglijbanen terwijl u ontspant in onze whirlpools. De zon, het gezang van de krekels, de Middellandse Zee niet ver weg… zonder twijfel kan de beste vakantie van uw leven beginnen!