De Tuk Tuk Londais is een ecologisch verantwoorde manier om je te verplaatsen rondom de camping.

Omdat we altijd milieuvriendelijk bezig willen zijn, biedt camping Les Jardins de La Pascalinette® een ecologische taxi in de vorm dan de Tuk Tuk Londais.

Om je eenvoudig te verplaatsen op de camping, kun je nu handig gebruik maken van deze nieuwe, elektrische vorm van transport!

Het hele seizoen door kun je gebruik maken van de services van onze Tuk Tuk Londais, met eigen chauffeur, voor als je bijvoorbeeld naar Hyères wilt gaan, La Londe, Bormes-Les-Mimosas en ook Le Lavandou.

Als je niet al te ver hoeft te reizen, je er niet (te)veel aan wilt uitgeven en je ook nog eens milieubewust wilt reizen, denk dan eens aan onze Tuk Tuk Londais !

Zin om een dagje naar het strand te gaan en niet te hoeven nadenken over waar je de auto moet parkeren?

Met de Tuk Tuk Londais om je zowel op alle stranden langs de kust in de omgeving langs de Côte d’Azur als ook bij de busstations en havens om naar de Îles d’Or te gaan. Zo wordt een bezoekje aan Porquerolles, Port-Cros of l’^ile du Levant wel heel makkelijk!


Ook het kasteel van Brégançon, het strand van l’Estagnol en dat van Pellegrin zijn bereikbaar met onze Tuk Tuk.

Dus nu kun je heel gemakkelijk de mooiste stranden van de Provence bezoeken zonder na te denken hoe er te komen!

Een milieubewust vervoermiddel dat ideaal is tijdens je vakantie op de camping.

Moet je van La Londe naar het treinstation of naar de luchthaven van Hyères? Of wil je naar een restaurant of een nachtclub? Dde Tuk Tuk Londais staat tot je beschikking om je er zowel heen te brengen als weer op te halen!

Bovendien zullen deze kleine voertuigen ook beschikbaar zijn op de meeste festivals van La Londe. Je kunt dus tot in de late uurtjes genieten van je vakantie aan de Côte d’Azur!

Hoe werkt het?

De prijzen zijn afhankelijk van het tijdstip op de dag, het aantal personen en aantal stukken bagage die meegaan.

Alle ritten dienen worden te gereserveerd indien mogelijk.

Bovendien kun je deze originele tuk tuk ook huren voor bijvoorbeeld een trouwerij of andere belangrijke evenementen (of aanvraag).

Op zondagochtend in het hoogseizoen rijdt de tuk tuk zonder reservering naar de markt in La Londe; vertrek ca. elke 30 tot 40 minuten vanaf Camping Les Jardins de La Pascalinette®.