Nieuw restaurant op familiecamping !

Het restaurant op de camping is vernieuwd en is nu een nog gezelligere plek om samen te komen.

Nog een verrassing die we al een tijdje voor je in petto hadden (we verrassen je graag!). Je vakantie in 2023 staat dus in het teken van nieuwigheid, aangezien we al samenwerken met een binnenhuisarchitect om het restaurant van de camping volledig opnieuw in te richten.

Neem alvast een kijkje in deze video hoe het restaurant op camping Les Jardins de La Pascalinette® aan de kust in Zuid-Frankrijk eruit gaat zien!

Natuurlijke kleuren, mooie materialen, nieuwe tafels en stoelen, mooie bijpassende relaxstoelen, barkrukken… allemaal in een natuurlijke en ontspannen sfeer, net als op de rest van je favoriete eco-verantwoorde camping! En ook een loungehoek met sfeervolle verlichting en nieuwe vloer om het geheel af te maken. Zo kun jij met je reisgezelschap optimaal genieten van je vakantie in aan de kust in Zuid-Frankrijk!

Ga voor het ontbijt naar het restaurant op camping Les Jardins de La Pascalinette® vlak bij Hyères, Zuid-Frankrijk.
Heerlijke zoetigheden voor je ontbijt op de camping

Ook al zijn er enkele kleine verschillen met het oorspronkelijke idee van de renovatie (en dat betreft vooral de meubels), de trend blijft hetzelfde, warm en gastvrij voor het grootste comfort van onze gasten.

Het restaurant van de camping bevindt zich op een praktische plek, namelijk naast ons gigantische waterpark (2.000 m²!!). Zo is het blijft het een ideale en aangename plek waar families en vriendengroepen elkaar graag ontmoeten om een ​​pizza, een lokale specialiteit of een lekker ijsje te eten. En dat is niet alles! Het restaurant van de camping biedt ook een ontbijt ter plaatse of om mee te nemen als je liever ‘thuis’ op het terras van je eigen stacaravan wilt zitten. En voor degenen die van plan zijn een dagje weg te gaan om één van onze Geheime Plekjes van de Provence te bezoeken, kan het restaurant ook zeer handige picknickmanden samenstellen die je kunt meenemen. Zo kun jij volop genieten van je vakantie!

Thema-avonden en animatie op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® aan de Côte d’Azur.
Avond met licht- en muziekshow in de voorbereiding

Wie voor een campingvakantie kiest, wil ook vaak leuke animatie tijdens de avonduren beleven! Onze familiecamping is geen uitzondering op de regel en biedt vele muziekavonden en andere shows waar jong en oud veel plezier aan hebben. Het podium, dat ook dienstdoet als dansvloer, ligt niet ver van het restaurant zodat je ongestoord kunt genieten van al het entertainment tijdens je diner.

Dansshows, goochelshows, karaokeavonden, spelletjes met het gezin of georganiseerd door een DJ, concerten… campingvakanties staan bij ons ook zeker voor feestelijke momenten om samen te delen!

De animatie op de camping zorgt voor prachtige herinneringen aan je vakantie bij ons en grote kans dat iedereen weer een keer terug wil komen!

We kunnen niet wachten om je het resultaat te laten zien. Om zelf te kunnen oordelen, boek snel je volgende vakantie op onze camping en kun je het zelf komen bekijken! 😉