Restaurant mini-supermarkt

superett

De 4-sterrencamping De La Pascalinette® in de Provence beschikt behalve over een waterpark/parc aquatique over een goed geoutilleerd restaurant (circa 100 couverts) en een mini-supermarkt/brood.

In het restaurant kunt vanzelfsprekend ontbijten, maar u kunt uw elke dag vers gebakken (stok)brood, luxe broodjes en croissants ook meenemen! Samen met de lokale krant Var Matin.

Petit-déjeuner au restaurant du camping
Ontbijt op de camping

Voor de lunch, de snackkaart. Maar ook de suggesties van de chef: diverse salades, rotisserie. En om mee te nemen: een goed gevulde picknickmand, diverse afhaalmaaltijden (samengesteld door de chef), sandwiches, salades, een bakje frites…

En dan ’s middags een ijsje of een hele ijscoupe, een verfrissend drankje op het terras naast het verwarmde zwembad en het waterpark!

‘s Avonds kunt u niet alleen terecht voor een klassiek meer-gangendiner, maar ook voor een pizza vers uit de oven!
Ook meeneemmaaltijden en pizza’s voor bij uw (sta)caravan behoren tot de mogelijkheden, voor een gezellig avond ‘thuis’.
Alles vanzelfsprekend uit onze eigen keuken!

Er worden regelmatig thema-smulavonden georganiseerd: barbecue, moules-frites, paëlla, couscous, enz.

Om het uw kinderen en u nog meer naar de zin te maken tijdens lunch of diner in ons resarant, kunt u beschikken over hoge kinderstoelen, kinder (inzet)zitjes en speciaal kleurrijk kinderservies, -bekers en -bestek, geschikt voor kleine handjes.

Het restaurant accepteert contant geld, credit cards, cheques, ‘Chèques Vacances’ en ‘Tickets Restaurants’.