Kinderclub en animatie voor het hele gezin op de camping

EEN FAMILIECAMPING BOVEN ALLES !

mdat we zelf ook kinderen hebben, weten we hoe belangrijk het is om ieders eigen ritme te respecteren voor een geslaagde vakantie. Terwijl jij waarschijnlijk niet kan wachten op een paar dagen vakantie vol ontspanning en heerlijk niets doen in de hangmat op het terras van je stacaravan, zullen de kinderen daar hele andere ideeën over hebben en niet kunnen wachten om heel veel plezier in de zwembaden te gaan beleven! Geen zorgen, wij hebben alles geregeld zodat iedereen hier krijgt wat hij wil!

Tijd voor jezelf… dankzij de kinderclubs op de camping!

Animatie en avondentertainment voor de kinderen van de camping
Verkleedavond voor de kleintjes

Ouders en kinderen hebben niet noodzakelijkerwijs tegelijkertijd dezelfde wensen op hetzelfde moment. Daarom bieden wij maar liefst twee kinderclubs waardoor ook jij eens fijn kunt relaxen tijdens je vakantie terwijl de kleintjes zich als prima vermaken en leuke nieuwe vakantievriendjes leren kennen in de kinderclubs!

Onze gediplomeerde animatoren organiseren allerlei sportieve, (re)creatieve, speelse, culturele activiteiten, zodat er altijd wel iets bij zit wat jouw kinderen aanspreekt. Er is meer dan genoeg keuze!

De miniclubs zijn verdeeld over 2 leeftijdsgroepen, een voor 4-7-jarigen en een voor 8-12-jarigen. Zo zijn de activiteiten goed afgestemd op elke leeftijd. Hier gaan de kinderen ongetwijfeld nieuwe vakantievriendjes en heel veel herinneringen maken tijdens hun verblijf op de camping. En dat allemaal, terwijl jij heerlijk geniet van wat tijd voor jezelf!

Op onze 4 sterrencamping in Zuid-Frankrijk is er animatie en entertainment voor de hele familie!

Om ervoor te zorgen dat elk lid van het gezin of groep vrienden de beste vakantieherinneringen mee naar huis gaat nemen, zijn er op onze camping aan de kust in Zuid-Frankrijk in het hoogseizoen allerlei activiteiten te doen en beleven. Het altijd enthousiaste animatieteam zorgt voor vertier en sportieve actie voor iedereen!

Of je nu even lekker wilt ontspannen of juist plezier wil maken met je gezin of vrienden, onze animatieteams staan ​​klaar om iedereen te helpen het meeste uit de vakantie te halen!

Je kan deelnemen aan tal van activiteiten, zoals:

Een uniek waterpark van 2.000m²

Heerlijk relaxen aan de rand van het zwembad!
Een moment van ontspanning bij het zwembad van de camping

Maak je dromen waar! Op de 55.000 m² die de gehele camping beslaat, is er maar liefst 2.000 m² volledig gewijd aan de zwembaden! Er zijn 4 rodelbanen voor de avonturiers (waaronder 3 rechte en 1 lus), waterspelletjes (met stuwemmers, waterkanonnen, enz.), 4 verwarmde zwembaden (waarvan één voorzien van een echt strand!), een kinderbad voor peuters, een zonnebank, bubbelbaden… en zo kunnen we nog wel even doorgaan…!

Je beste vakantie in het zuiden van Frankrijk

Kortom, in het hoogseizoen in juli en augustus vind je op 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® allerlei animatie en entertainment voor zowel de kleintjes, de tieners als voor volwassenen. Kinderclubs voor de jongste kinderen, sporttoernooien en andere animatie activiteiten voor de tieners en volwassenen, wellness voor de ouders, boogschietwedstrijden…

Al met al gaan deze activiteiten ervoor zorgen dat je een geweldige vakantie gaat belevenop onze camping aan de kust in de Provence en veel nieuwe herinneringen gaat opdoen met je familie of vrienden. De ouders komen bij ons heerlijk aan hun welverdiende rust toe. Mocht je juist vermaak en actie zoeken, ook dan is er meer dan genoeg te doen en beleven op de camping.

Het (meer dan) volledige animatieprogramma en de enthousiaste animatoren staan klaar om jou en je gezin te vermaken! En dat naast de diverse verrassingen in het restaurant: dansavonden, familiespelletjesavond, tieneravond, themagerechten, enz.

Met andere woorden: waar wacht je nog op om ons te komen opzoeken?