Camping met Wifi in Zuid-Frankrijk

Ben je groot fan van kamperen in de natuur en heb je toch graag de beschikking over internet ? Dat lijkt wat tegenstrijdig maar is geen enkel probleem voor onze vakantiegangers.

Mensen die last hebben van nomofobie en andere ‘digitale verslaafden’, geen paniek!

Pixabay Vlada Karpovich

Zelfs op vakantie in de Provence, te midden van weelderige begroeiing, heb je bij ons altijd de mogelijkheid om in contact te blijven met de ‘buitenwereld. Uiteraard beschikt 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette over een eigen wifi-netwerk. Verblijf je in één van onze Îles d’Or® stacaravans? Dan is gebruik van wifi zelfs inclusief. Voor al onze andere campinggasten die ook van deze service gebruik willen maken, ga je eenvoudig naar de receptie van de camping waar ons team je zal informeren over de verschillende pakketten die beschikbaar zijn, samen met de benodigde wachtwoorden.

Moet je nog een bestand opslaan? Of toch een dringende e-mail versturen? Voor al diegenen die helaas tijdens hun vakantie nog aan het werk zijn, is de wifi op de camping ideaal! (en probeer toch zoveel mogelijk vakantie te houden en te ontspannen… vakanties zijn immers HEILIG!).

Aan de andere kan, op het terras met een koud drankje, je computer en het gezang van de krekels op de achtergrond… er zijn ergere plekken denkbaar om wat werk te doen!

Altijd wifi-bereik!

Volwassenen op de camping
Volwassenen op de camping

Omdat wij zelf ook tieners hebben, weten we maar al te goed hoe het voor hen is om weg te zijn van hun vriendengroep en iedereen die thuis is gebleven, al is het maar voor een paar dagen. Maak je dus ook over hen geen zorgen! Ze zullen in staat zijn om verbonden te blijven en in alle rust verder te internetten! Tegelijkertijd durven we te wedden dat ze door het 2.000 m² grote waterpark van de camping met de verwarmde zwembaden, de 4 waterglijbanen en de waterspeeltuin, hun mobieltje best snel zullen laten liggen! 😉

Blijf in contact met vrienden en familie

Toegang tot de wifi van de camping is ook de perfecte gelegenheid om je nieuwe vakantieherinneringen aan de kampeervakantie in de Provence te delen! Je hoeft niet meer te wachten tot je weer thuis bent om al je prachtige foto’s op sociale media te delen, je hoeft geen films meer te downloaden voordat je op vakantie gaat, je kan nu gewoon alles ter plaatse doen dankzij de hoogwaardige internetverbinding. Net als thuis! Laat je vrienden genieten (of jaloers maken…) van je verblijf op onze 4-sterren camping in Zuid-Frankrijk door je verhalen rechtstreeks op Instagram, Facebook of Snapchat te posten! Wil je niet wachten om je geweldige pooldanschoreografie te posten? Kun je niet wachten om je boogschietkunsten live te delen of je familie een virtuele rondleiding te geven door je prachtige stacaravan? Het is nu mogelijk dankzij de internetverbinding met wifi op de camping!

Online reserveren, GPS voor al je wandelroutes…

Als je, ondanks het heerlijke menu van ons campingrestaurant, een keertje ergens anders wilt eten en de Provençaalse gastronomie wilt ontdekken, kan je heel gemakkelijk online reserveren dankzij de wifi op de camping. Wil je graag een mooie wandeling maken in het achterland van de Provence of wil je een reisroute voorbereiden? Ook geen probleem! Ben je benieuwd naar de suggesties voor wandelingen die wij op onze site aanbieden? Ook heel makkelijk!

Een paar dagen offline gaan kan heel goed zijn voor de ontspanning en die van de kinderen. Echter, heb je toch de behoefte om zo nu en dan verbonden te zijn en blijven met het thuisfront of de ‘buitenwereld’, weet dan dat wij er alles aan doen om je tevreden te stellen. En de wifi van de camping is daar een belangrijk onderdeel van.

Eenmaal comfortabel geïnstalleerd in je stacaravan, op het terras van het restaurant of bij de verwarmde zwembaden van het waterpark van de camping? Waar dan ook op de camping, je kan altijd verbinding maken dankzij snelle en gemakkelijke wifi.

Jouw vakantiegenot en comfort zijn onze prioriteit!