WI-FI op de camping

Wi-Fi au camping

Overal op de camping is WiFi beschikbaar…
Om uw emails te checken of op internet te surfen; alles conform Hadopi 1 en 2!

De nieuwe wetten Hadopi 1 et 2 regelen het downloaden en beschermen de auteursrechten. Iedere eigenaar van een openbare gelegenheid met wifi-toegang tot internet is verplicht het surfgedrag van zijn klanten vast te leggen en gedurende minimaal een jaar te bewaren. De gegevens dienen aan de gendarmerie of de nationale politie te worden overhandigd in geval van illegaal downloaden of het bezoeken van pedofiele of andere ‘verdachte’ sites, op straffe van rechtsvervolging.
Alle staanplaatsen op Camping de La Pascalinette maken dus gebruik van een WiFi-systeem dat aan die wettelijke normen voldoet.

U kunt dus in alle rust en veiligheid in uw stacaravan of op uw staanplaats in de Var in de Provence uw emails checken of informatie zoeken op internet. Daartoe krijgt u uw persoonlijke unieke toegangscode die bij de receptie kunt aanvragen.

Voor (betaalde) toegang tot WiFi op de camping zijn diverse abonnements-mogelijkheden:

Omdat we uw kinderen zo goed mogelijk willen beschermen hebben we onder meer gekozen voor software (permanent up to date gehouden) die gemonitord wordt door de Universiteit van Toulouse. De aldaar ontwikkelde software draait ook op de pilotsite van de nationale gendarmerie: alle getraceerde pedofiliesites worden automatisch geblokkeerd.