Waterpark op de camping vanuit de lucht van Zuid-Frankrijk gezien

De nieuwe verwarmde zwembaden in het waterpark van 2.000 m² van camping Les Jardins de La Pascalinette® vanuit de lucht gezien!

Na het zien van video moet je absoluut zin hebben gekregen om in het blauwe water van onze prachtige vernieuwde zwembaden te duiken! Terwijl de kinderen zich al van één van de 4 glijbanen af zien glijden, zie je jezelf al genieten van een koel glas Rosé de Provence® (met mate!) op een ligbed in de aangename schaduw van de grote pijnbomen die de camping beschermen, nietwaar? Maak uw dromen waar en boek je volgende verblijf op onze 4 sterrencamping op een steenworp afstand van Hyères en Le Lavandou, aan de Côte d’Azur.

Op de agenda voor je vakantie hier in Zuid-Frankrijk: een prachtige camping in La Londe Les Maures, in een uitzonderlijk groene omgeving, dicht bij de mooiste stranden van de Provence (tussen 5 en 10 minuten met de auto zonder files!) uitgerust met het grootste waterpark in de baai van Hyères (één van de grootste waterparken in de regio!): met maar liefst 2.000 m² waterpret met glijbanen, waterspelen, 4 verwarmde zwembaden, een kinderbad voor de kleintjes en zonneterrassen met talrijke ligbedden wachten op je in een warme en gemoedelijke sfeer!

Multisportterrein op 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette®

Clubs en animatie voor het hele gezin!

Het waterpark is geweldig, maar dat is niet alles! Wij weten heel goed dat ontspanning je nieuwe energie gaat opleveren, en verveling zeker niet! En op camping Les Jardins de La Pascalinette® hoef je je gelukkig nooit te vervelen. Daarom hebben onze animatieteams van alles gepland en bedacht:

En niet te vergeten de diverse faciliteiten van de camping: buitenspeeltuin, multisportterrein, speelzaal, toegankelijk voor iedereen voor urenlang sport- en spelplezier!

Tafeltennis op natuurcamping in Zuid-Frankrijk

Een vakantie midden in de natuur, met comfort en plezier voor het hele gezin!

Dit is wat je gaat ontdekken op camping Les Jardins de La Pascalinette ® en nergens anders: prachtige stacaravans op zeer ruime plekken (een uitzondering op een camping in deze regio in Zuid-Frankrijk! ), en ook grote staanplaatsen voor caravans, die goed afgebakend en schaduwrijk zijn (ja, dit bestaat), de Coin des Copains®, een leuke plaats voor groepen van 10 personen of de Coco Sweet®: half tent half stacaravan, de Villa des Copains®, een geheel van twee grote stacaravans met een enorm terras uitgerust met een privé bubbelbad, voor vakanties met 10 personen en… een team dat zijn uiterste best doet om je een heerlijke vakantie onder de Provençaalse zon te bezorgen terwijl je de Côte d’Azur en Zuid-Frankrijk ontdekt. Dit alles in een uitzonderlijke groene omgeving die je kunt ontdekken door de paden van ons Sentier Décou’Verte® te bewandelen, een uniek botanisch parcours waar we trots op zijn!

Of je nu een stel, een alleenstaande ouder, een groot gezin of een groep vrienden bent, onze prachtige camping met zijn enorme waterpark zal ervoor zorgen dat je na één vakantie zeker een keer terug wilt komen!

Privé bubbelbad op camping in de Provence
Villa des Copains®

Je bent slechts één klik verwijderd van de beste vakantie van je leven op een 4 sterrencamping aan zee in de Provence. Dus waar wacht je nog op om je volgende verblijf hier te boeken?