Hoe kan ik betalen op de camping?

Om je verblijf op de 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® in de Provence zo goed mogelijk voor te bereiden, vind je hier nuttige informatie over de geaccepteerde betaalmethoden voor het boeken van je vakantiewoning.

Reserveren bij ons is makkelijk en praktisch

Om zoveel mogelijk van je verblijf bij ons te kunnen genieten je geen zorgen meer hoeft te maken over je budget nadat je je koffers hebt gepakt, kun je bij ons online betalen. De volgende betaalmethoden worden geaccepteerd:

Hoe betaal je voor overige faciliteiten op de camping?

Wil je gebruik maken van de Wifi op de camping, bedlinnen en handdoeken huren of een babysetje (babybed, babystoel, babyfoon)? Geen probleem. Dit kan allemaal ter plekke geregeld worden. Bij de receptie kun je al deze zaken regelen en huren. Klik op de link voor een overzicht van alle diensten en voorzieningen op de camping.

Op de camping kun je op de volgende manieren betalen:

Wij accepteren geen cheques.

Boek nu door ons te bellen of online via ons reserveringssysteem.

Zonder tussenpersoon of boekingsplatform en dus zonder extra kosten, geeft ons reserveringssysteem je de up to date beschikbaarheid van al onze accommodaties! Ideaal om je te helpen je vakantie in Zuid-Frankrijk te plannen! Aangezien de beschrijvingen van de accommodatie gedetailleerd zijn (capaciteit, uitrusting en inrichting, oppervlakte, enz.), is gemakkelijk zijn om de perfecte accommodatie voor jou en je reisgezelschap te kiezen. Tenzij de keuze te groot is door het ruime aanbod van accommodaties…

Gemakkelijk, praktisch en 100% veilig, en met de mogelijkheid om met verschillende betaalmethoden te betalen, is ons reserveringsplatform ideaal om je campingvakantie in de Provence met een gerust hart te boeken.

Als je liever telefonisch reserveert, staat onze receptie elke dag voor je klaar, van 09.00 tot 19.00 uur in het laagseizoen (april, mei, juni en september) en van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur/ zaterdag en zondag van 08.00 tot 19.00 uur in het hoogseizoen (juli en augustus).

Neem contact met ons op 0033 4 9466 8272 en ons team bij de receptie helpt je graag verder.

Na de telefonische reservering ontvang je een e-mail met de bankgegevens van de camping, zodat je verder kunt gaan met de betaling. Houd er rekening mee dat de reservering niet volledig wordt verwerkt totdat wij de betaling volledig hebben ontvangen.

Tot snel op onze camping!

Wij zijn blij dat je gekozen hebt om een paar dagen van je vakantie op onze camping aan zee door te brengen! Het hele jaar door doen wij ons uiterste best om het comfort en jouw vakantieplezier te garanderen. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op één van de mooiste campings van de Provence en je een heerlijke vakantie met gezin of vrienden te bezorgen!

*De verbinding met de Wifi van de camping is alleen mogelijk in combinatie met het huren van de stacaravan Premium Îles d’Or ® voor één apparaat tegelijk. Het is noodzakelijk het ene apparaat los te koppelen om het andere aan te sluiten. Voor een aansluiting op meerdere apparaten kun je bij de receptie van de camping terecht.