Proefduik in het zwembad in de Provence

De 2.000 m² die het waterpark van de camping beslaat, biedt o.a. glijbanen, waterspelletjes, ontspanningsruimtes en een kinderbad voor de kleintjes. Daarnaast kun je er nu ook leren duiken door deel te nemen aan de proefduiken die in het grote, verwarmde zwembad worden georganiseerd.

Ontdek deze nieuwe activiteit in het water, van begin juli tot de week van 31 augustus, in de zwembaden op jouw camping aan de kust van de Provence.

Duikles in het zwembad op de camping in de Provence
Een proefduik in het zwembad

Met deze proefduiken kan je op een eenvoudige manier vertrouwd raken met de duiksport. Hier kan je in een veilige omgeving en op een rustige wijze de basistechnieken van het duiken leren. En dat uiteraard onder begeleiding van een team van ervaren duikinstructeurs, van onze partner: DUNE La Londe

En wie weet kan dit het begin zijn van een nieuwe hobby! En daarmee de kans om het prachtige onderwaterleven van de Middellandse Zee langs de Provençaalse kust te ontdekken. En dat allemaal vlak bij de camping!

Bezoek de prachtige duiklocaties die zich niet ver van de camping bevinden: de wrakken rond de Îles d’Or (zoals de Donator en de Grec tussen Porquerolles en Port-Cros), de Barge aux Congres ten noordwesten van Port-Cros, het eilandje Gabinière in Port-Cros met zijn tandbaars-vissen, enz. Enkele suggesties voor leuke onderwaterwandelingen vind je in onze ‘Nos Coins de Paradis’ ®.

Duiken nabij Porquerolles

Dit is een nieuwe activiteit die je bij ons tijdens je vakantie kan doen en komt bovenop alle andere activiteiten van het animatieteam. Het wordt elke maandag aan het einde van de middag bij het zwembad georganiseerd.

Deze activiteit staat open voor iedereen, met een minimumleeftijd van 8 jaar (verplichte aanwezigheid van ouders). Er wordt een kleine deelname gevraagd van € 1,-.

De andere verwarmde zwembaden op de camping blijven gewoon toegankelijk tijdens de proefduiken, evenals de glijbanen en waterspelletjes!