Kampeerplaats Premium met privé sanitair

De 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® aan de kust van de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk, laat je graag kennismaken met de nieuwe kampeerplaatsen Premium VIP:

de staanplaatsen Premium XXL en de staanplaatsen Premium Confort!

Camping met comfort in de natuur

Om onze vakantiegangers nog meer comfort te bieden tijdens de vakantie bij ons, hoef je nu niet langer in de rij te staan wachten om de afwas te doen of om een douche te nemen !

De staanplaatsen op onze camping nabij zee in de Provence zijn al uniek vanwege hun grootte – gemiddeld tussen de 95 en 120 m² – en beschikt nu ook nog eens over nieuwe staanplaatsen die hun eigen sanitaire voorzieningen hebben, PRIVÉ SANITAIR op de camping dus!

Staanplaatsen Premium XXL et Premium Confort: dat is campingvakantie voor VIP’s!

De sanitair blokken zijn duurzaam gebouwd door een Frans bedrijf, helemaal van hout en daarom passen ze prima in hun omgeving. En het belangrijkste is natuurlijk dat ze heel veel comfort toevoegen aan een vakantie op een ecologisch verantwoorde camping!

Het sanitair blok bestaat uit:

Dit alles staat garant voor een kampeerervaring met veel gemak en privacy voor de hele duur van je vakantie op onze camping.

Om te zorgen voor veel privacy en sfeer op de staanplaatsen voor tenten, campers en caravans, liggen deze kampeerplaatsen op boom- en schaduwrijke plekken, goed afgezet met hagen voor een heerlijke vakantie in het groen.

En ook belangrijk om te vermelden: onze Coco Sweet® tenten (reeds ingerichte tenten) zijn ook voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.