Nominatie voor de ADAC Award 2023

2023 belooft een heel erg goed jaar te worden voor camping Les Jardins de La Pascalinette ®! Want inderdaad, de campings is verkozen om deel te nemen in de race voor de ADAC Award! In deze strijd, samen met twee andere Europese campings (een Italiaanse en een Duitse), kunnen we meedelen dat we de gelukkige finalisten zijn! Deze onderscheiding ligt ons namelijk bijzonder na aan het hart. Elk jaar zijn we er trots op dat we steeds beter worden beoordeeld in deze belangrijke gids voor onze Duitse klanten.

Wat is ADAC PiNCAMP?

Logotype ADAC Camping Var La Pascalinette

Om je geheugen wellicht even op te frissen: PiNCAMP is het digitale portaal van de ADAC, de Duitse naslaggids voor kamperen. Sinds enkele jaren geven de reviewers op internet en onze Duitse gasten blijk van hun tevredenheid over het welkom dat ze op de camping hebben gekregen. Hun vele positieve feedback stellen ons in staat om toegang te krijgen tot de zeer gewaardeerde ADAC-ranglijst en daarmee tot de beste campings te behoren. En in 2022 ontvingen we een score van 4,5 van 5 in de categorie ‘Toegankelijkheid’.

Wat de ADAC over ons zegt…

ADAC waardering: 4,5 sterren, camper reviews: fantastisch (5,0!)

Camping Les Jardins de La Pascalinette, dat in een wijngaard aan de kust in het zuiden van de Provence ligt, kreeg in 2012 al het label ‘Toerisme en Handicap’. En niet meer dan terecht, want bijna alle ruimtes op de camping zijn voor iedereen toegankelijk en aangepast aan de behoeften van zowel mensen met beperkte mobiliteit als mensen met een verstandelijke handicap. Of het nu gaat om de stacaravans, de staanplaatsen voor campers en tenten of de sport- en recreatiefaciliteiten, alles is ontworpen om vrije toegang voor alle klanten te garanderen.

Camping met aanpassingen en toegankelijke faciliteiten voor iedereen

Ons motto: jullie ALLEMAAL een droomcampingvakantie bieden! Omdat een handicap, motorisch, visueel, auditief of mentaal, geen belemmering mag zijn om ergens op vakantie te kunnen gaan, doen wij er alles aan om iedereen in de beste omstandigheden te ontvangen. Sinds 2012 zijn we onderscheiden met het label ‘Toerisme & Handicap’ en we blijven onze voorzieningen op de camping elk jaar verder aanpassen, zodat een verblijf bij ons in alle rust verloopt. Tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds een van de weinige campings hier in Zuid-Frankrijk, die volledig toegankelijk zijn en daar zijn we bijzonder trots op!

Aangepaste faciliteiten in het waterpark, voor gasten met een beperkte mobiliteit.
Zwembadlift

Zo kan iedereen profiteren van accommodaties die zijn aangepast voor mensen met een beperkte mobiliteit of grote schaduwrijke staanplaatsen met gratis toegang tot ons enorme waterpark van 2.000 m²! En we hebben inderdaad een rolstoellift beschikbaar voor mensen met beperkte mobiliteit, zodat ook zij kunnen genieten van een van de grote verwarmde zwembaden van de camping. Alle faciliteiten van de camping (speelruimte, bar-restaurant, kruidenierswinkel, sportvelden, enz.) zijn ook toegankelijk voor al onze campinggasten!

En de winnaar is…

We weten het nog niet aangezien de resultaten op 13 januari 2023 bekend zullen worden gemaakt, maar we hebben er alle vertrouwen in en hopen binnenkort onze vreugde met jullie te delen als de gelukkige winnaars van de ADAC Award 2023! In de tussentijd danken we al onze campinggasten met een handicap van harte voor het vertrouwen in ons en voor het tonen van hun tevredenheid aan de ADAC. Dank ook aan de jury voor het selecteren van ons, we kunnen niet wachten om de winnaar van de Oscars voor campings in ontvangst te nemen! 😉