Nominatie ANWB Award 2023

En omdat goed nieuws nooit alleen komt…

Na onze nominatie voor de ADAC Award 2023, zijn we er als geheel team van 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® bijzonder trots op om te kunnen meedelen dat we ook nog geselecteerd zijn voor de ANWB Award 2023 !

Wat is de ANWB ?

De ANWB is een Nederlandse vereniging die zich sinds 1883 inzet voor mobiliteit, toerisme en vrije tijd en inmiddels meer dan 4 miljoen leden wereldwijd heeft. De zeer populaire ‘ANWB Erkende campings’-gids somt de mooiste campings van Europa op, waarvan maar liefst 1.700 in Frankrijk. Alleen campings die een minimale beoordeling van 3 sterren hebben behaald, zijn vertegenwoordigd in de gids. Campings die partner willen worden, worden door ANWB-inspecteurs beoordeeld op tal van kwaliteitscriteria en krijgen een waardering van 1 tot 5 sterren. Deze vereniging heeft, net als de ADAC, tot doel iedereen die dat wil te adviseren over de beste campings in Europa.

Onze nominatie voor de ANWB Award 2023

Het is onze Coin des Copains® (‘de Vriendenhoek’) die ons deze nominatie opleverde in de categorie ‘De meest unieke huuraccommodaties van Europa 2023’! En het is absoluut waar dat de originaliteit en de natuurlijke omgeving van deze accommodatie veelal liefhebbers van bijzondere campings aanspreken.

Dankzij de comfortabele, milieuvriendelijke houten hutten kan je hier genieten van een vakantie voor 10 personen, dus met een grote familie, meerdere families of een groep vrienden. Alsof je over een eigen privécamping beschikt!

Hier beleef je weer het echte kampeergevoel en dat voor een bijzonder aangename prijs. Dat moet meer dan genoeg zijn om iedereen in je reisgezelschap tevreden te stellen!

Kom genieten van 900 m² natuur, ALLEEN VOOR JOU in een gemoedelijke sfeer in onze gezellige hutten voor je volgende kampeervakantie aan de kust in de Provence in Zuid-Frankrijk.

Tussen Hyères en Le Lavandou verwelkomt onze milieuvriendelijke camping je graag voor een verblijf in de vrije natuur. Grote families of een groep vrienden, als je op zoek bent naar een vakantie in alle vrijheid en tegen een lage prijs, dan is onze Coin des Copains ® echt iets voor jou!

Met een keukenlodge en speciaal voor kamperen ontworpen sanitair, beschikt je hier over alle faciliteiten voor jezelf. Je hoeft niet naar het openbare sanitair gebouw. Uiteraard ben je wel van harte welkom om te komen genieten van het enorme waterpark van de camping. Maar liefst 2.000 m² wachten op je met vier verwarmde zwembaden, waterglijbanen, een grote waterspeeltuin, een kinderbad voor de allerkleinsten, een Zen-ruimte voor de ouderen… Zullen we nog even doorgaan?

Ongebruikelijk en midden in de natuur: de hutten van de Coin des Copains®

Le Coin des Copains®, daar kom je tot rust in de natuur

Voor degenen die de voorkeur geven aan kamperen door dicht bij de natuur te zijn, die een ongebruikelijke en unieke vakantie willen doorbrengen of die het plezier van het leven in de openlucht willen herontdekken, is Le Coin des Copains ®, een uniek en magisch concept hier in Zuid-Frankrijk. Het is dé ideale oplossing voor kampeerders die natuur en comfort willen combineren. De milieuvriendelijke houten hutten zorgen voor een aangename sfeer. En niet onbelangrijk om te vermelden dat deze bijzondere accommodaties, die ook nog eens in het midden van de fantastische tuinen van de camping liggen, een afgesloten deel van de camping vormen. Perfect dus voor families of groepen met kinderen!

Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden

Om je alvast een voorproefje te geven van je volgende campingvakantie in de Provence, is hier een korte video van de Coin des Copains®:

1000-maal dank!

Als wij vandaag in de running zijn om de ANWB Award 2023 te winnen, is dat natuurlijk te danken aan onze lieve Nederlandse gasten die op onze camping hebben gestemd. Wij danken hen en de jury van de ANWB hartelijk voor de keuze voor onze camping. We duimen ervoor om de gelukkige winnaars te worden van deze mooie onderscheiding… Op 11 januari 2023 wordt het bekend gemaakt!

Dank jullie wel!