De 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® in de Provence, die zich altijd inzet voor de tevredenheid van haar gasten, is verheugd te kunnen meedelen dat zij onlangs

het label ‘Vignobles & Découvertes’ heeft mogen ontvangen.

Wat is het label ‘Vignobles & Découvertes’?

Vignoble de Provence
Vignoble varois

Het label Vignobles & Découvertes wordt voor een periode van drie jaar toegekend door Atout France, na aanbeveling door de Conseil Supérieur de l’Oenotourisme, aan bedrijven met een toeristische en wijnbouwkundige achtergrond, die diverse toeristische producten aanbieden. Dankzij deze producten of diensten kan het publiek op een informatieve worden geadviseerd over de organisatie van het verblijf en worden verwezen naar kwaliteitsdiensten.

De selectiecriteria, waaronder accommodatie, catering en lokale kennis, zijn allemaal aanwezig op je favoriete camping in Zuid-Frankrijk, waardoor wij ons hebben kunnen aansluiten bij dit netwerk van meer dan 70 professionals in de Provence.

Met het ruime aanbod van accommodaties voor het hele gezin tegen diverse prijzen, laat de camping iedereen kennismaken met de schoonheid van de Côte d’Azur! Bezoek Nos Coins de Paradis ® om een beter beeld te krijgen van de culturele, gastronomische en ecologische rijkdom van onze prachtige streek! Wijndomeinen ontvangen je graag en zijn een perfect uitje voor de vakantiegangers die meer over de wijnbouw willen komen te weten.
Dit label, dat een dubbele roeping heeft voor zowel toerisme als wijn, is ons toegekend voor de komende drie jaar. ‘Vignobles de Provence, Méditerranée – Porte des Maures’ is een bevestiging van de aantrekkelijkheid van de Provence en de authenticiteit van onze streek.

En camping Les Jardins de la Pascalinette® is ook…

De 4 sterrencamping Les Jardins de la Pascalinette® in de Provence beschikt onder andere over diverse labels die garant staan voor zowel kwaliteit van de aangeboden diensten en faciliteiten, als voor duurzaamheid en milieubewustzijn.