Bekroond met het ADAC PiNCAMP-label, de toonaangevende gids voor campings

Ook dit jaar staan ​​we in de top 100 van ADAC PiNCAMP van de meest populaire Franse campings gekozen door Duitse internetgebruikers!

Premium stacaravan op camping aan de Côte d’Azur

Dankzij de positieve feedback van onze buitenlandse bezoekers zijn we er trots op tot de beste campings voor het jaar 2022 te behoren van PiNCAMP, het digitale portaal van de ADAC, de Duitse gids voor kamperen, met een score van 4,5 van 5!

Deze prominente plaats is daarom een ​​groot teken van vertrouwen voor camping Les Jardins de La Pascalinette® en een onmiskenbare kwaliteitsgarantie voor onze gasten.

Onze dagelijkse inspanningen om iedereen altijd van harte welkom te heten, worden beloond, en dat moedigt ons aan om elk jaar nog een beetje meer te investeren in het comfort voor en het plezier tijdens het verblijf van onze gasten op onze camping in de Provence, Zuid-Frankrijk.

En inderdaad, we doen er jaar in jaar uit van alles aan om onze gasten een welkom te bieden die ze verdienen tijdens hun vakantie. En we stoppen ook veel energie in onze vloot: steeds mooiere en modernere stacaravans, betere toegankelijkheid voor mensen met een handicap, een steeds groter aanbod aan accommodaties voor diverse prijzen, steeds betere en meer eco-verantwoorde beloftes die we doen… voor alles wat onze grote trots is: een uitzonderlijke omgeving waar onze camping in ligt! In deze natuurlijke omgeving is onze camping één van de meest beboste in de regio, wat in de zomer een absoluut pluspunt is! Al deze inspanningen met als enige doel onze gasten elk jaar een beetje meer tevreden te stellen en te zorgen dat ze hun volgende vakantie hopelijk ook weer bij ons in de Provence willen doorbrengen.

Je vraagt ​​je misschien af, ​​wat zijn nou eigenlijk de pluspunten van onze camping?

Ontdek het hagelwitte strand van Porquerolles, één van de mooiste stranden van de Côte d’Azur
Hagelwit strand – Porquerolles

Eén van de redenen waarom je bij ons komt – en vooral terugkomt – is ongetwijfeld de ligging van de camping. In het hart van de Provence. Hier tussen Hyères en Bormes-les-Mimosas aan de kust van Zuid-Frankrijk, vlak bij de mooiste stranden van de Côte d’Azur en zonder direct de nadelen te ondervinden van campings aan het water. Onze camping ligt dicht bij alle bezienswaardigheden in de prachtige zuidelijke omgeving van de Provence, te midden van weelderig groen. Een 100% natuurcamping waarvan de milieudoelstellingen elk jaar worden aangescherpt.

Grotere (staan)plaatsen dan op andere campings!

Bij ons is er maar liefst 55.000 m² natuur voor slechts 239 plaatsen! Dit betekent een standplaatsgrootte gemiddeld 15 m² groter dan de staanplaatsen op de omliggende campings! Zo geniet je van maximale privacy en comfor tijdens je vakantie aan de Côte d’Azur.

Accommodaties geschikt voor maximaal 10 personen, tegen allerlei prijzen!

Wat je ook leuk gaat vinden aan ons, is het brede aanbod aan accommodaties waarover de camping beschikt. Van een eenvoudige tentplaats tot een Premium stacaravan, en of je nu met z’n tweeën of met een grote groep van 10 personen komt (La Villa des Copains® of Le Coin des Copains®), onze camping aan zee in het zuiden van Frankrijk heeft altijd wel een passende accommodatie voor jou en je reisgezelschap, hoe groot of klein ook!

Camping met een gemoedelijke sfeer en familiale sfeer!

Originele overnachtingen voor 10 personen aan de kust in de Provence in de Coins des Copains®
Coins des Copains® – 5 houten hutten voor max. 10 personen

Dit is een van de essentiële punten van de tevredenheidsfeedback: men waardeert familiale en gemoedelijke sfeer op camping Les Jardins de La Pascalinette ®! Want ja, ondanks de enorme oppervlakte, het waterpark van 2.000 m² en de eersteklas voorzieningen en diensten, blijft onze camping absoluut een gezinscamping op ‘menselijke maat’! Je vindt hier een warm welkom, ver van de grote campingketens waar je vaak slechts een (reserverings)nummer bent. Ons receptieteam en ons animatieteam staan ​​altijd voor je klaar om je te vragen te beantwoorden, te helpen of te entertainen.

Vakantie voor iedereen op een camping, ook voor mensen met een handicap

Vakantie voor iedereen op de camping

In het bezit van de 4 Toerisme & Handicap-labels (motorisch, mentaal, visueel en auditief), wil onze camping voor iedereen toegankelijk zijn. Onze accommodatie, maar ook onze infrastructuur en ons waterpark* zijn zo ontworpen of aangepast dat mensen met een handicap hier zonder problemen gebruik van kunnen maken. Aangepast stacaravans, tewaterlatings-rolstoelen, aangepaste toiletten, toegankelijke faciliteiten… al deze voorzieningen maken ook een verschil voor de positieve feedback en moedigt ons aan om te streven naar uitmuntendheid voor een nog hogere standaard.

Bedankt voor je enthousiaste getuigenissen!

*Volledig toegankelijk behalve glijbanen