Onze camping in de top 100 van beste campings in Frankrijk – ADAC 2021!

Top 100 des meilleurs campings de France

Onze camping Les Jardins de la Pascalinette® staat in de top 100 van beste campings volgens dé Duitse campinggids, op een totaal van 8.000 campings!

Het hele team van 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® in La Londe-les-Maures is verheugd om aan te kondigen dat we zijn opgenomen in de ADAC PiNCAMP top 100 van de meest populaire Franse campings onder Duitse internetgebruikers!

Wij staan op de 69e plaats in deze top 100, op een totaal van 8.000 campings in Frankrijk.

PiNCAMP is het digitale platform van de ADAC, de Duitse referentiegids voor kamperen. Het is dan ook een grote eer voor camping Les Jardins de La Pascalinette® om in dit klassement voor te komen.

Dit is voor ons een grote beloning die we hebben mogen ontvangen dankzij de vele buitenlandse gasten die ons hun vertrouwen hebben geschonken om hen een veilige vakantie te bieden tijdens het moeilijke jaar 2020.

Elk jaar doen wij ons uiterste best om de ontvangst en onze voorzieningen en diensten te verbeteren: vervanging van stacaravans, betere toegankelijkheid, een steeds gevarieerder aanbod van accommodaties, milieuverantwoorde verplichtingen… een missie van elk moment beloond door de verschillende labels die wij met trots vertegenwoordigen.

Bienvenue au camping 4 étoiles Les Jardins de La Pascalinette à la Londe-les-Maures

Wat jullie leuk en goed aan ons vinden

Het is moeilijk in te schatten wat onze gasten het beste vinden aan onze camping, maar uit de getuigenissen die wij hebben ontvangen van onze vaste en ook eenmalige gasten, komen veel overeenkomsten naar voren die wij met trots delen.

Goede hygiëne

De netheid van de hele camping is een essentieel punt voor onze gasten en wij proberen dat altijd op een hoog niveau te houden. Of het nu in de infrastructuur is, in de straatjes of in de stacaravans, alles is zo gepland dat de gast zich op zijn of haar gemak voelt in een omgeving met een onberispelijke hygiëne. Als milieubewuste natuurcamping zetten wij ons regelmatig in om het afvalbeheer te verbeteren en te optimaliseren, met name door het plaatsen van recyclingcontainers.

bakken om te recyclen van camping Les Jardins de la Pascalinette®
Recyclingcontainers

Een ideaal gelegen natuurcamping

De ligging van de camping, in het hart van de Var, aan de Côte d’Azur tussen Hyères en Le Lavandou, op slechts enkele minuten van de omliggende stranden, is ook een onderwerp dat onze klanten tevredenstelt. En inderdaad, de camping ligt dicht bij alle bezienswaardigheden in de Provence zodat je de grote drukte in de omliggende plaatsen kunt vermijden. Bovendien ligt onze camping in een natuurgebied dat nog zeer goed bewaard is gebleven en een ideale omgeving is voor een heerlijke vakantie midden in de natuur.

natuurcamping met veel schaduw en begroeiing in Zuid-Frankrijk
Vakantie vieren in een prachtige groene omgeving

Familie camping

Ver van de toeristische ketencampings, vind je bij camping Les Jardins de La Pascalinette® nog echt een gemoedelijke sfeer! Een aangenaam onthaal, ruime accommodaties en aangepaste faciliteiten voor alle gezinsleden zijn de sleutels tot ons succes. Dit alles in een rustige en veilige omgeving voor een vredig verblijf.

Gezinscamping in de Provence voor jouw vakantie in het zuiden van Frankrijk
Wandeling met het gezin over de camping

Toegankelijk kamperen

Een ander criterium, en volgens ons niet het minste, dat ons zeer positieve reacties van onze gasten heeft opgeleverd, is de toegankelijkheid voor personen met een beperkte mobiliteit. Wij bieden niet alleen accommodaties en faciliteiten die speciaal zijn ontworpen en aangepast voor PBM’s, wij hebben ook onze verwarmde zwembaden uitgerust met een rolstoel, zodat ook mensen met een handicap ten volle van hun verblijf bij ons kunnen genieten. Wij hebben ook de 4 labels Toerisme & Handicap (motorisch, mentaal, visueel en auditief).

Stoel om personen met een beperkte mobiliteit in het zwembad te laten
Stoel om personen met een beperkte mobiliteit in het zwembad te laten

Kalm, ontspannend, veilig, schoon, toegankelijk, gezinsvriendelijk… mooie getuigenissen die ons aanmoedigen om altijd weer een stapje verder te gaan om onze gasten zich welkom te laten voelen. De verschillende labels die wij met trots vertegenwoordigen zijn daar het bewijs van, en PinCamp is daar één van.

En zoals elk jaar is ook deze keer ons doel om onze positie op de ranglijst voor 2022 te verbeteren!

Veel dank aan al onze gasten!