Luxe en Premium stacaravans op camping aan de kust in Zuid-Frankrijk

Nieuwe stacaravans op Camping de La Pascalinette® !

Komt dat zien, komt dat zien! De 4 sterrencamping La Pascalinette ® in het zuiden van Frankijk is heel blij (bij ons is elk excuus goed genoeg om blij te zijn!) om de komst van nieuwe stacaravans aan te kunnen kondigen! We hebben er hier enorm naar uitgekeken en nu staan ze er! Klaar om jou en je gezin te verwelkomen voor een geweldige vakantie op de camping in Zuid-Frankrijk. Ze staan in het midden van onze mooie begroeiing, een prachtige groene omgeving in het hart van de Provence en uiteraard op grotere plaatsen dan normaal (en dan op de meeste andere campings trouwens!).

Voor het grootste vakantieplezier en kampeergenot aan de Côte d’Azur:

Stacaravan voor 4 personen op 4 sterrencamping aan de kust in de Provence
Stacaravan Patio® 2 slaapkamers/4 personen

Al deze nieuwe accommodaties zijn uiteraard voorzien van airco om tijdens de warme nachten van de zomer in Zuid-Frankrijk een beetje af te kunnen koelen.

Deze prachtige stacaravans zijn tevens voorzien met mooie terrassen (soms dubbele terrassen, afhankelijk van het gekozen model), evenals ligbedden, volledig uitgerust zodat je helemaal kunt ontspannen in de natuurlijke schaduw van de vele bomen op de camping. En dat met het het gezang van de krekels op de achtergrond en in de beschutting van de weelderige en typisch Provençaalse begroeiing… kortom, het toppunt van comfort voor een geslaagde vakantie op een 4-sterren camping in de Provence. Kom ze snel ontdekken die nieuwe stacaravans!

Accommodatie voor iedereen tegen alle prijzen!

Deze gloednieuwe accommodaties worden toegevoegd aan het (reeds) ruime aanbod van de camping. Of je nu een stel, een groot gezin of een groep vrienden bent, of je nu valide of mindervalide bent, op onze camping is er altijd iets dat aan al jouw wensen voldoet.

Weet je niet zeker welke accommodatie je moet kiezen? Geen paniek.

Zodra je het aantal deelnemers in je reisgezelschap en de gekozen periode weet, wil je natuurlijk een geschikte vakantiewoning gaan kiezen.

Wil je een comfortabele vakantie in een stacaravan, net als thuis, of liever het plezier van kamperen in de natuur (her)ontdekken? En lekker je eigen tent op één van de kampeerplaatsen opzetten?

Ons aanbod van huuraccommodaties voldoet aan alle budgetten, of je nu met 2 of met 10 personen bent! De stacaravans Îles d’Or ®, Patio ®, Privilège ® en Villa des Copains ® maken deel uit van de serie Premium-stacaravans. Uniek design, luxe en maximaal comfort staan hier hoog in het vaandel! In de stacaravans van de serie Privilège®, hebben we 4 vakantiewoningen die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers.

Rolstoeltoegankelijke stacaravan op 4 sterrencamping nabij Hyères, Côte d’Azur
Stacaravan Privilège aangepast voor PBM

De stacaravans Avantage ® en Classique ® maken deel uit van de serie Comfort. Ervaar het plezier van kamperen in een volledig uitgeruste accommodatie tegen een lage prijs! De essentie van comfort zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen.

Voor een kampeervakantie in de Var met een groep familie of vrienden (tot 10 personen) kies je de luxueuze Villa des Copains® (met een privé spa!) of voor een wat meer bijzonder verblijf dichter bij de natuur kies je de houten hutten van de Coin des Copains®!

 De luxe van een vakantie in het zuiden van Frankrijk voor een groep van max. 10 personen
Terras van de Villa des Copains®

En voor degenen die traditioneel willen kamperen zonder het gedoe van het opzetten en vervoeren van alle spullen, zijn er onze CocoSweet ®: volledig ingerichte tenten die al zijn opgezet en waar je alleen maar je koffer hoeft neer te zetten!

Bijzondere overnachting met het gemak van een reeds ingerichte tent
Ingerichte tent CocoSweet®

Dus of je nu een comfortabele stacaravan wilt huren of meer een natuurkampeerder bent, geniet van je eigen plek op onze camping. En geniet tegelijkertijd van ons aangename en verwarmde waterpark of een maaltijd of aperitief in het restaurant van de camping!

Ontdek de 2.000 m² zwemplezier op onze camping!
Kom en ontspan in de verwarmde zwembaden

Wil je deze prachtige stacaravans komen ontdekken? Ga naar onze accommodatiepagina voor meer informatie!

Kom en boek je accommodatie, wij hebben altijd wat jij zoekt!