Waterpark / parc aquatique met nieuwe verwarmde zwembaden

Het waterpark van de 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® tussen Hyères en Le Lavandou wordt uitgebreid met twee nieuwe, verwarmde zwembaden en zonneterrassen!

En hier is een voorproefje van de meest recente foto’s van het vergrote waterpark van de camping en de nieuwe verwarmde zwembaden!

Een groot waterpark op een gemoedelijke camping

Maar liefst 2000 m² waterplezier met twee nieuwe zwembaden, een groot zonneterras, een bar (waar alleen alcoholvrije drankjes worden verkocht, om je even op te frissen tussen het baantjes trekken door of tijdens het zonnebaden op één van onze ligbedden) en een wc die toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit… en hier zijn we dus druk mee bezig deze winter! Inderdaad, elk jaar, tijdens het laagseizoen, werken wij als kleine mieren om de camping te verbeteren en onze gasten daarmee een steeds mooiere en betere campingvakantie te kunnen bieden!

De zwembaden van de camping zijn inmiddels de meest complete van alle campings in de baai van Hyères: je kan zwemmen in het grote verwarmde zwembad, de speelsheid van je kinderen bewonderen in het leuke kinderbad of bij de waterspelletjes, de wat grotere kinderen van de 4 glijbanen zien afdalen…! Bovendien zijn er nu twee nieuwe verwarmde zwembaden waar je een Zen-ruimte vindt met een jacuzzi en massagestralen. Dit gebied is uitsluitend voor volwassenen bestemd, zodat zij kunnen ontspannen en tot rust komen.

Ondanks de uitgestrektheid van ons waterpark blijven we een overzichtelijke familiecamping met een gemoedelijke sfeer. We staan ver van de grote ketencampings en we kiezen voor kwaliteit. De diverse keurmerken en labels die we elk jaar krijgen zijn daar het bewijs van.

Het 55.000 m² grote domein is volledig beveiligd, zodat je in alle rust van je verblijf met je gezin hier kunt genieten. Kinderen (die wel onder toezicht van hun ouders moeten blijven) kunnen veilig over de paden van de camping wandelen en zich vermaken in de zwembaden of in de speciaal voor hen ingerichte ruimtes, zoals het multisportterrein of de speelzaal.

Bijzonder en uniek waterpark op een camping in de Var

Het zwembadencomplex van de camping, dat omgeven is door begroeiing, gaat helemaal op in deze groene omgeving, waar we erg trots op zijn. De vier groene en blauwe glijbanen en de verwarmde zwembaden met turquoise water, geven je de indruk dat je in de lagunes van Polynesië zwemt!

De grote bomen naast het zonneterras bieden een heerlijke en welkome schaduw op de warme zomerdagen hier in Zuid-Frankrijk. En wees gerust, voor degenen die zich graag koesteren in de zon van de Provence, zijn er ook meer dan genoeg ligbedden te vinden rond de verwarmde zwembaden.

Het waterpark van de camping omvat:

Al onze zwembaden zijn verwarmd, zodat je het hele seizoen, vanaf april al (!) kan genieten van aangenaam warm zwemwater.

De eerste beelden van deze uitbreiding van het waterpark voordat je het zelf komt testen voor een heerlijk verblijf op onze camping in de Provence aan de Middellandse Zee!