Het waterpark / parc aquatique van de camping: zwembaden 2017

Ontdek wat er nieuw is in het waterpark van je favoriete camping in de Provence! Op een wateroppervlak van maar liefst 2.000 m² … twee nieuwe verwarmde zwembaden voor een prachtige kampeervakantie in Zuid-Frankrijk het hele seizoen door!

Kom lekker genieten van de twee nieuwe verwarmde zwembaden van de camping, naast de waterglijbanen, de waterspeeltuin, het grote verwarmde zwembad en het (eveneens verwarmde!) kinderbad voor de kleintjes! Ons enorme waterpark is ideaal voor gezinsvakanties en zal jong en oud een heerlijke tijd bezorgen!

Voor de meivakantie is het erg fijn dat het zwemwater verwarmd is. Zo kun je al volop genieten van je verblijf hier op de camping in Zuid-Frankrijk. En als de zomeravonden een beetje frisser zijn (ja, ja, dat kan gebeuren!), ben je ook blij met onze zwembaden met perfecte temperaturen om te badderen of te zwemmen.

Of je nu een sensatiezoeker bent met onze 4 glijbanen of een liefhebber van ontspanning met onze Zen-ruimte met massagestralen en jacuzzi, je gaat bij ons geen gebrek hebben aan ontspanningsmogelijkheden.

Met onze nieuwe verwarmde zwembaden enkel bestemd voor volwassenen, heb je op vakantie op de camping in de Provence de beschikking over een aparte rustige zone. Hier kun jij even heerlijk tot rust komen!

Espace zen dans le parc aquatique de votre camping de la Londe dans le Var

Na een dag wandelen in het achterland van de Provence, een ochtend sporten of gewoon ontspannen, zullen onze bubbelbaden en massagestralen je spieren heerlijk gaan verzorgen. Omdat wij ervoor zorgen dat deze ruimte uitsluitend voor volwassenen is bestemd, zal je hier niet worden gestoord in je ontspanning. Denk aan niets anders, laat je zorgen achter je en laat je wiegen op het geluid de Provençaalse krekels… is dat niet het mooiste programma dat je kunt bedenken voor je vakantie?

Neem dus de tijd om aan jezelf te denken terwijl de kinderen zich vermaken in de waterspeeltuin of zich uitleven in een van onze kinderclubs! Onze camping, die per definitie veilig en gezinsvriendelijk is, denkt aan iedereen in het gezin met natuurlijk het waterpark en ook met onze sportieve, artistieke of culturele activiteiten. En als je zin hebt om de omgeving te bezoeken, zal het hele team van de camping je met plezier alle goede adressen in de Provence delen. Je vindt deze informatie ook op onze website in de rubriek Nos Coins de Paradis ®! Een goede gelegenheid om de wonderen van onze mooie regio te ontdekken en mooie herinneringen te gaan maken.

Meer nieuws op de camping

Als je na terugkomst op de camping zin hebt in een drankje of heb je een kleine trek, kom dan bij de gloednieuwe bar ontdekken, vlak bij de pizzeria. Of ga relaxen op een ligbed op één van de zonneterrassen. Aan jou de keus om volop van de zon in de Provence te genieten voor een zomers kleurtje, of lekker onder de schaduw van de vele bomen die er op de camping zijn.

Dit zijn toch heerlijke mogelijkheden voor een camping in Zuid-Frankrijk? Eenmaal hier ga je waarschijnlijk niet meer snel naar huis willen gaan!

En last but not least, een belangrijk detail, in de buurt van de ontspanningsruimte is een een toilet dat toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit. Want wij maken er een erezaak van dat iedereen zijn vakantie in bij ons kan doorbrengen. Onze camping heeft het label Toerisme & Handicap en biedt ook accommodaties voor personen met beperkte mobiliteit (PBM) en een volledig toegankelijk waterpark (behalve de glijbanen).

Je hoeft dus eigenlijk niet meer verder te zoeken; het ultieme vakantiegeluk op een camping vlak bij zee aan de Côte d’Azur, ga je vinden op Camping Les Jardins de La Pascalinette!